Cayetano Rivera sortint del cotxe

L'advocat de Francisco i Cayetano Rivera mou fitxa en el pitjor dia per a Kiko

Joaquín Moeckle dona les claus sobre el conflicte amb Isabel Pantoja

Kiko Rivera ha reobert la polèmica relacionada amb l'herència del seu pare, Paquirri. L'any 1994 es va donar tota la raó a Carmen Ordóñez, exdona de Paquirri. Ara bé, la sentència mai va arribar a executar-se, ja que Isabel Pantoja no els va donar les pertinences de Paquirri, tot i les constants peticions per part dels seus fills, en primer lloc Francisco l'any 1995 i després el seu germà Cayetano el 2006.

Actualment, la història podria fer un gir després del requeriment notarial del seu advocat, Joaquín Moeckel, que ha parlat amb 'Vanitatis' per posar damunt de la taula totes les claus del conflicte entre els Pantoja i la família Rivera.

Joaquín Moeckle revela el que Isabel Pantoja mai va complir 

Moeckle es remunta a l'any 1987 per repassar el que va passar: «Aquell any se signa l'escriptura de partició de l'adjudicació d'herència de Paquirri. A banda d'aquesta escriptura, que és el document més oficial, se signen dos complementaris per a objectes de menor importància. Aquest annex és subscrit per tots els compareixents de l'herència. Això mai ho va complir la senyora Pantoja. Per això, s'obre un procés judicial que diu que ha de lliurar-ho, va ser recorregut i hi va haver moltes vicissituds de caràcter jurídic», assegura.

«Les manifestacions d'aquest senyor, Kiko Rivera, dient haver vist i presenciat aquests objectes a la finca... Lluny d'haver estat robats, perduts o sostrets, tornen a aparèixer. S'ha intentat demanar, però jo com a advocat, com a jurista, no puc demanar les coses pels mitjans de comunicació. Us puc explicar les coses jurídiques, però jo no puc utilitzar-vos per reclamar-les. Ho he de fer judicialment o notarialment. Passar de la indignació a l'acció. Hem mogut fitxa», sentència l'advocat dels germans Rivera.

«Pot no contestar, el que ens podria fer recórrer a un judici»

La nova reclamació de l'advocat de Francisco i Cayetano Rivera va començar «el passat dimarts al matí a la notaria de Medina Sidonia, a Cadis, perquè és la població on radica la finca Cantora. Vaig requerir-li a la senyora notària que anés a la finca perquè Pantoja entregui tots els objectes. A partir d'aquest moment, ella té un termini de 48 hores per contestar-me».

Sobre com pot reaccionar Isabel Pantoja, el lletrat creu que «pot no contestar, el que ens podria fer recórrer a un judici. També pot contestar que està d'acord i que un dia determinat podem anar a recollir els objectes. Una altra opció és que digui que ella és la propietària de tot. Podria dir també que ja va explicar en el seu moment que ho van robar tot, o que li demanem catorze coses i només en tingui quatre. Fins que no sapiguem la seva resposta, no sabrem el que farem nosaltres».

«El que no prescriu mai és la maldat de les persones»

Sobre la preinscripció, Moeckle afirma que «el que no prescriu mai és la maldat de les persones. No dic que sigui mala persona Isabel Pantoja, ho dic en general. Es pot confiar en les males persones, perquè no canvien mai. No obstant això, en una bona persona no s'ha de confiar, perquè sí que pot canviar».

Finalment, l'advocat dels fills de Carmen Ordóñez, veu a Cayetano i Fran Rivera amb «molta il·lusió i esperança. El 18 de desembre és el Dia de l'Esperança... Jo la tinc. A veure si reacciona d'una vegada. Per què vol aquests vestits en una habitació podrint-se!».