Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'

Irene Rosales, trencada en l'últim adeu al seu pare i amb un regal d'Isabel Pantoja

L'esposa de Kiko Rivera està vivint el pitjor any de la seva vida

Irene Rosales, la dona de Kiko Rivera, no oblidarà mai aquest any 2020. Amb menys de deu mesos de diferència, Irene ha hagut d'acomiadar-se de dues de les persones més importants de la seva vida. Al febrer, va morir la seva mare, Mayte Vázquez, i ahir -dijous 26 de novembre- el seu pare, Manuel, que va estar disset anys lluitant contra un tumor cerebral. 

Hem pogut veure a Irene completament trencada durant el funeral del seu pare. Tanmateix, ha estat acompanyada en tot moment del seu marit i dels seus germans, els seus grans suports.

Irene Rosales, desconsolada

El funeral de Manuel s'ha celebrat a l'església de la Immaculada Concepción de la localitat sevillana Castilleja de la Cuesta. Durant el funeral hem pogut veure a Irene Rosales totalment trencada, junt amb Kiko Rivera i els seus germans. Tots ells, amb molt dolor, s'han esperat a les portes de l'església que arribés el cotxe fúnebre.

La missa ha comptat amb la presència de molt poques persones, ja que cal recordar que en les esglésies també cal complir amb les mesures imposades per la segona onada de la Covid-19. D'aquesta manera, i entre llàgrimes, Irene Rosales ha acomiadat al seu pare. El dolor que déu sentir és enorme, però afortunadament compta amb el suport dels seus quatre germans, del seu marit i de les seves filles (Carlota i Ana).

El detall d'Isabel Pantoja

Quan el passat mes de febrer va morir la mare de la jove, la seva sogra (Isabel Pantoja) no va dubtar a traslladar-se fins al tanatori per donar-li consol. No obstant això, en aquesta ocasió no ha pogut fer-ho per les restriccions de mobilitat que hi ha a Andalusia, ja que el funeral s'ha celebrat a la província de Sevilla i ella està en terres gaditanes. 

No obstant això, malgrat les circumstàncies, l'artista ha volgut donar-li el seu suport. Per això, no ha dubtat a enviar una corona de roses vermelles amb un senzill missatge: «Isabel Pantoja i família». D'aquesta manera, sembla que la cantant ha deixat de banda la guerra amb el seu fill per donar consol a Irene.

Cotxe funebre de el pare d'Irene Rosales amb una corona de flors d'Isabel Pantoja
Isabel Pantoja envia una corona de flors | GTRES

És més, segons les informacions que s'han donat a conèixer, sembla que Pantoja ha fet alguna cosa més. En concret, Chelo García Cortés ha revelat a 'Sálvame' que Pantoja ha trucat a Kiko Rivera, però aquest no ha contestat la trucada. És per això que en un principi, Pantoja no ha pogut donar-li el condol directament a la seva nora. Ara bé, sí que li ha enviat un missatge via WhatsApp. 

Com és lògic, ara mateix Irene Rosales no déu voler saber res de la televisió i les xarxes socials. No obstant això, és una noia molt educada i segur que agrairà públicament tot l'amor i suport que ha rebut en aquest moment.