Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Telecinco planeja confiar la Nit de Cap d'any als rostres més habituals de 'Sálvame'

És habitual que l'equip del programa treballi en la Nit de Cap d'any

Algunes d'aquestes cares podrien ser participants de l'especial de Cap d'any | Twitter (@lecturas)

Pocs dies abans d'acabar l'any, Telecinco és l'única cadena que encara no ha revelat quines persones seran les encarregades de presentar les campanades de la Nit de Cap d'any. És estrany, ja que Mediaset acostuma a ser dels primers a revelar els seus protagonistes. De moment, sabem que Televisió Espanyola apostarà per una parella única i d'actualitat.

Mediaset podria emetre un programa culinari la nit de Cap d'any

A TVE, Anne Igartiburu tornarà a conduir aquesta nit tan especial, però enguany ho farà acompanyada per una cara molt coneguda i habitual en la Nit de Cap d'any a TVE. Estem parlant d'Ana Obregón, que en aquesta ocasió no comptarà amb la companyia del seu amic Ramón García.

Per la seva banda, el grup Atresmedia segueix amb l'estratègia de bifurcar les seves cadenes i mostrar dues propostes diferenciades. Antena 3 comptarà de nou amb Cristina Pedroche i Alberto Chicote, una parella més que consolidada i que sempre ha donat un bon resultat. D'altra banda, La Sexta tindrà una parella molt corporativa, que representa la imatge de la cadena. Es tracta de Cristina Pardo i del presentador de 'La Sexta Noche', Iñaki Pardo.

No és l'única oferta del grup Atresmedia, ja que s'està valorant emetre un programa 'pre raïm' a Neox. Suposadament, Marc Giró i l'amiga de la Veneno, Paca la Piraña, serien els encarregats de presentar el programa. En canvi, Mediaset només utilitzarà Telecinco per emetre les campanades, encara que de moment no se sap qui serà el presentador o presentadora. 

Ara bé, segons ha explicat el crític de televisió Rocco Steinhauser, col·laborador de RAC1, Mediaset hauria ofert a la productora de 'Sálvame' l'emissió d'un programa especial, que s'emetria abans i després del raïm. Aquest estaria protagonitzat per l'equip del programa i en aquesta ocasió, serien partícips d'una edició 'premium' de 'La última cena', el programa culinari de Telecinco que va tenir molta audiència durant la quarantena.

Els col·laboradors de 'Sálvame' protagonistes de les Nits de Cap d'any 

Tot i que encara no hi ha una confirmació oficial per part de la cadena ni del programa, l'audiència té molts dubtes. Qui seran els participants? Segurament Telecinco vol assegurar-se la jugada i per aquest motiu intentaran fer treballar als col·laboradors i rostres més populars de 'Sálvame'. És per això que no ens sorprendria veure a Jorge Javier Vázquez, Belén Esteban, Lydia Lozano, María Patiño, Kiko Matamoros i Hernández i Mila Ximénez, i d'altres com Gema López, Antonio Montero o Chelo García Cortés, els tres provinents de DEC.

L'altra gran pregunta és si el programa s'emetrà en rigorós directe com quan van celebrar el sopar de Cap d'any des del plató. Recordem que l'any 2017-2018, van ser Lydia Lozano, Kiko Hernández, Terelu Campos, María Patiño i Mila Ximénez els que van presentar l'hora del raïm. 

L'equip de 'Sálvame' mai ha donat mals resultats en la Nit de Cap d'any, és per això que Telecinco ha confiat el raïm a personatges habituals com Jorge Javier VázquezBelén Esteban. Cal recordar que l'any passat també va ser una col·laboradora de 'Sálvame' qui va acomiadar l'any, Paz Padilla molt ben acompanyada del nou presentador de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', Jesús Vázquez.