Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall

La decisió de Cristina Pedroche que ha indignat Antena 3

La presentadora va participar en el programa com a estrella convidada

Finalment, Cristina Pedroche ha fet la seva aparició estel·lar en l'última gala de 'Mask Singer'. La participació de la presentadora en el nou programa d'Antena 3 era pràcticament un secret. Des de la primera emissió del programa, el públic tenia molt clar que Cristina Pedroche hi participaria, encara que han hagut d'esperar-se fins a la quarta emissió per confirmar la seva teoria.

Cristina Pedroche apareix en la gala 4 de 'Mask Singer'

El jurat format pel còmic José Mota, la cantant Malú i els directors Javier Calvo i Javier Ambrossi, analitzen cada setmana les actuacions de les estrelles anònimes que s'amaguen darrere de les impressionants disfresses del programa. A la primera gala, el jurat estava molt convençut que la presentadora de 'Zapeando' s'amagava rere la màscara de Lleó, una teoria que es va ensorrar després d'expulsar el concursant i descobrir que era Georgina Rodríguez i no Cristina Pedroche.

La model va deixar en xoc al jurat i a tots els espectadors, que no esperaven a la parella de Cristiano Ronaldo pujada a l'escenari d'Antena 3.

Des de llavors, el nom de Cristina Pedroche ha aparegut en tots els programes, i finalment en l'emissió de dimecres va aparèixer en escena sota la disfressa d'un robot.

Cristina Pedroche no respecta les normes de 'Mask Singer'

No obstant això, la participació de Cristina Pedroche al programa no s'ha salvat de les crítiques en xarxes socials. En primer lloc, per una revelació que va fer després d'aixecar-se la mascareta. Segons va confessar en ple programa a Arturo Valls, la madrilenya no va poder guardar el secret i s'ho va explicar al seu marit, el xef Dabiz Muñoz. 

D'aquesta manera, Cristina Pedroche no va respectar la norma més important de 'Mask Singer', ja que l'anonimat de les estrelles és fonamental per mantenir el misteri i la sorpresa en el programa. En segon lloc, l'actuació de la col·laboradora de televisió també ha estat qüestionada pels seguidors del programa, així com les pistes que va donar al jurat.

Les pistes de Pedroche confonen als espectadors i al jurat

Al vídeo de presentació, Pedroche, assegurava que li encanta relacionar-se amb celebritats i que, a més, és veïna de Justin Bieber i Selena Gómez, una pista que va confondre als espectadors i al jurat. Encara que també va dir que li encanta el futbol i que sol parlar d'aquest esport a les seves xarxes socials.

A més, la presentadora va fer una altra declaració una mica confusa. «Des de petita he volgut ser Miley Cyrus, però la veu no m'acompanya i em fa moltíssima vergonya cantar bé», ha assegurat la presentadora. No obstant això, molts usuaris de les xarxes socials han comparat les edats de les dues famoses per demostrar que es tracta d'una afirmació falsa. Mentre que la presentadora espanyola té trenta-dos anys la cantant nord-americana en té vint-i-vuit.

Finalment, les xarxes socials van cremar després de veure la suposada actuació de Cristina Pedroche, que va cantar la cançó 'Superstar' de Jamelia. Molts usuaris van posar de manifest que era impossible que la presentadora cantés tan bé, tot i que Malú ràpidament va veure que era la veu de Cristina Pedroche. «Aquest programa m'ha donat l'oportunitat de cantar bé sense passar vergonya» concloïa la presentadora.

Després d'aquesta actuació de Cristina Pedroche, caldrà estar atents per si torna a aparèixer. A més, ara ja s'espera qualsevol disfressa, com per exemple la mascara de gamba que va dur l'exministre de Cultura, Máxim Huertas.