El col·laborador de Sálvame José Antonio León

José Antonio León se'n va de 'Sálvame' per operar-se: el seu nou aspecte

El reporter ha decidit sotmetre's a una intervenció estètica per fer un canvi d'imatge

José Antonio León és un dels reporters més populars de 'Sálvame'. L'andalús sempre està al peu del canó i a prop de la casa de Kiko Rivera per estar informat de tot el que pugui passar, a més va ser el primer a treure a la llum el que va passar el dia dos d'agost a Cantora. León sempre ha mostrat la seva simpatia i amistat amb el fill d'Isabel Pantoja i gràcies a ell sabem què va passar aquell dia.

Entre tanta polèmica després de l'aparició de Kiko Rivera en l'especial 'Cantora: la herencia envenenada', pocs es van adonar que José Antonio León ja no cobria l'última hora des de Sevilla, sinó que ho feia Sergi Ferré. 

José Antonio León se sotmet a una intervenció estètica

Dilluns passat 23 de novembre, José Antonio León tornava a agafar el micròfon davant de les portes del domicili de Kiko Rivera. Seguint l'exemple de diversos dels seus companys, José Antonio ha decidit sotmetre's a una operació estètica per millorar el seu aspecte, i és per això que ha estat uns dies de baixa mèdica. 

En la seva tornada a la feina, el reporter va explicar els motius de la seva desaparició «Bona tarda, ja tenia ganes de parlar, que feia deu dies que no apareixia per aquí. M'he fet uns nous abdominals, ja els veureu» confessava amb sinceritat i naturalitat el reporter en directe. 

Objectiu: marcar abdominals

La moda de no realitzar exercici físic per aconseguir uns abdominals definits s'ha instaurat en la vida de molts famosos, que opten per entrar a quiròfan i sortir amb les abdominals ben definides. Leticia Sabater i Chabelita han estat algunes de les famoses que s'han sotmès a la intervenció estètica. 

José Antonio León volia que les seves abdominals estiguessin molt més definides, i és per això que s'ha sotmès a una 'lipoescultura' d'alta definició. No és la primera vegada que el reporter se sotmet a una intervenció estètica per millorar el seu aspecte, ja que anteriorment es va fer una liposucció per eliminar l'excés de greix.

Collage intervenció estètica de José Antonio Lleó, reporter de 'Sálvame'
José Antonio León es fa una 'lipoescultura' d'alta definició | Instagram

Fa dos mesos, José Antonio mateix va informar els seus seguidors que s'estava preparant per a la seva nova intervenció amb un tractament de xoc per «trencar la fibrosi de l'anterior liposucció», que milloraria encara més la definició de la zona abdominal.

El sacrifici per estar en bona forma física

José Antonio León ha confiat en la Clínica Rocío Vázquez de Sevilla per fer-se el tractament. De fet, el reporter fa publicitat de la clínica en les seves xarxes socials. Tal com expliquen, aquest tipus de cirurgies són molt habituals «entre persones que, després d'haver començat dietes exhaustives i esport constant, no han arribat a aconseguir el resultat que desitgen».

Així doncs, no es tracta d'una intervenció per perdre pes, sinó per definir. Els pacients aptes per a realitzar-se una 'lipoescultura' d'alta definició són aquells que tenen un perfil atlètic, que practiquen esport i segueixen una vida sana. No sent aptes «pacients amb obesitat o sobrepès».

Tot i que depèn del cas de cada pacient, des de la clínica han informat a 'Jaleos' que el preu oscil·la entre els 3.000 i els 5.000 euros. Per a la seva realització es requereix anestèsia general i cinc hores d'intervenció, a més després de l'operació, el pacient ha d'estar ingressat entre un i dos dies, depenent de la seva evolució.

Tot i que hem pogut veure a José Antonio León en el seu lloc de treball tan sols deu dies després, la veritat és que encara li queden setmanes de recuperació. El reporter ha de portar una faixa compressora i encara tindrà inflamació durant molts dies.