«Isabel Pantoja és una de les persones més pobres que conec»

Així ho ha manifestat una dona molt famosa del nostre país

Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe
Una famosa ha qualificat a Isabel Pantoja de 'pobre' | GTRES

Sense cap dubte, Isabel Pantoja és l'absoluta protagonista de l'actualitat rosa. Des que Kiko Rivera va revelar tota la informació sobre l'herència de Paquirri, la cantant està en el punt de mira. Segons explica Kiko, els objectes de Paquirri, que van estar declarats com a robats, podrien estar a Cantora. A més, ara també es diu que Isabel Pantoja podria haver estat infidel. 

Precisament arran de tot això, hi ha una famosa del nostre país que ha decidit parlar sobre l'artista. Ens estem referint a Mila Ximénez, la col·laboradora de 'Sálvame' que, durant anys, no volgut ser amiga d'Isabel. Això sí, finalment van 'signar les paus'.

Mila Ximénez, a favor de Kiko Rivera

La periodista Mila Ximénez ha volgut donar la seva opinió sobre la guerra oberta entre els Rivera i els Pantoja. És per això que ha aprofitat l'espai que té a la revista 'Lecturas', titulat ' En el punto de Mila'. Així doncs, Ximénez ha deixat clar que ella dona suport al fill de la cantant, a Kiko Rivera.

Cal recordar que Kiko Rivera va deixar-se entrevistar per Mila, una entrevista en la qual va parlar sobre el distanciament que té amb la seva mare i molts altres detalls. La col·laboradora de 'Sálvame' ha exposat que «Kiko va parlar des de la ràbia, però també des de l'ànima i l'esquinç d'uns records amb molts parracs. Reconstruir gairebé mitja vida en hores, dies o setmanes és una tasca que t'impedeix una narració lúcida i estic segura que l'utilitzaran en contra».

Mila Ximénez amb abric i ulleres de sol
Mila Ximénez ha opinat sobre la guerra Rivera-Pantoja | GTRES

Isabel Pantoja i la seva capacitat per lluitar amb situacions difícils

Així mateix, a 'En el punto de Mila', Mila Ximénez ha assegurat que Isabel Pantoja està en una posició més favorable en aquesta guerra. Creu que està acostumada a bregar amb situacions complicades i que sap molt bé com gestionar els problemes. En aquest sentit, ha manifestat que «Pantoja domina el caos com ningú (...) Ella és especialista en apnees quan la marea t'està arrossegant».

És més, la col·laboradora de 'Sálvame' ha exposat que té clar que, tot i que la imatge de la cantant està molt danyada, ho solucionarà: «Com sortirà Pantoja guanyadora d'això? És molt fàcil. Obrint les caixes fortes de l'ànima d'aquells que només tenien una clau. Adorar a Pantoja com si fossin membres de la seva església».

La cantant i la pobresa sentimental 

Durant aquests dies s'ha dit que l'artista 'adora' els diners. No obstant això, Mila Ximénez considera que és pobre en molts altres aspectes. Així, ha exposat que «sembla que Pantoja ha renunciat a moltes coses i està disposada a seguir pagant un alt preu per fer diners». No obstant això, ha afegit que «cada dia que passa i sabem més d'ella, m'adono que és una de les persones més pobres que conec».

És més, ha afegit que la cantant «deixa un rastre de tristesa i solitud en tots aquells que han conviscut amb ella». D'aquesta manera, la col·laboradora ha donat el seu punt de vista sobre una guerra en la qual té clar que el gran perjudicat és Kiko Rivera. Això sí, ha reconegut que, encara que la seva mare sigui la 'guanyadora', Isabel Pantoja és pobre en afecte i amor perquè sempre ha prioritzat els diners. 


Comentaris

envia el comentari