Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Confirmen la presència de Kiko Rivera a l'especial Cantora a hores de l'estrena

El fill d'Isabel Pantoja ha relatat molts moments viscuts a casa seva amb la seva mare

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera ha trencat la seva promesa de tractar els temes familiars en privat | Instagram @riverakiko

Telecinco ha trobat una gran oportunitat i no la volen deixar escapar. Isabel Pantoja s'ha convertit per sorpresa en el reclam més gran per a la premsa rosa i això s'ha d'explotar. Fins fa pocs dies, Mediaset tenia un acord milionari amb Isabel Pantoja i havien acceptat netejar-li la imatge, vinculant-la amb programes molt blancs i fins i tot, vanagloriosos on la cantant podia mostrar la seva cara més simpàtica, però l'actualitat ha obligat a un canvi de plans i que fins i tot, els ha portat a no voler renovar-li el contracte.

Alhora que s'estan emetent els últims lliuraments gravats de 'Idol kids', on veiem a una Pantoja fina, simpàtica i empàtica, altres programes de la cadena s'obstinen a destapar a la Isabel malvada, avariciosa i meticulosa que l'hauria portat a allunyar-se del seu fill i del seu entorn per culpa de l'herència milionària de Paquirri i que segons les dades que s'estan publicant, no hauria repartit les últimes voluntats del torero.

El primer lliurament de 'Cantora: La herencia envenenada' va estar protagonitzada per Kiko Rivera, aquest va ser l'encarregat de relatar sobretot el que ha passat aquestes últimes setmanes, conformant aquest especial en un format propi i amb una certa regularitat dins de la graella de Telecinco. Aquesta nit s'emetrà el tercer lliurament i David Valldeperas, director del format, ja ha anunciat que aquest possiblement no és l'últim i que encara podria haver-hi més lliuraments dedicats a la Pantoja.

El primer i el segon lliurament no van baixar dels tres milions d'espectadors, tenint com a convidats a Kiko Rivera i en el segon espai a Teresa Rivera, cunyada de la Pantoja i que va aportar moltes dades sobre les relacions familiars que es van fer dins de Cantora. El mateix Kiko Rivera va confirmar que Telecinco va intentar contractar-lo per a aparèixer en el segon lliurament i encara que en aquest moment es va resistir, les coses han canviat per al programa d'aquesta nit.

El tercer lliurament comptarà amb una convidada internacional

A principis de setmana, 'Sálvame' va confirmar que el tercer especial estaria protagonitzat per una convidada internacional i de la família Pantoja. Es tracta de Sylvia Pantoja, cosina de la cantant i que des de fa alguns anys està vivint a l'estranger per a triomfar allunyada dels seus vincles familiars. El testimoni resultava especialment atractiu, ja que la relació entre les dues cosines no és bona i, a més, Sylvia ha viscut molts moments clau de la vida d'Isabel i que resulten molt atractius per als mitjans de comunicació.

Aquesta mateixa tarda ha ocorregut una cosa que ha girat tots els plans. Encara que en els vídeos promocionals s'escoltava la veu de Kiko Rivera, en cap moment es va confirmar que participaria en el programa. Tanmateix, Telecinco ha confirmat en el seu compte de Twitter que el fill de la Pantoja s'asseurà al plató del programa.

La seva presència sorprèn molt, perquè fa uns dies va afirmar que a partir d'ara començaria a tractar tots aquests temes en privat, quelcom sembla que no serà així i que continuarà apostant per la visibilitat que li dona el mitjà. Cal recordar també que no fa ni 24 hores que ha mort el seu sogre, el pare de la també col·laboradora de televisió Irene Rosales, ens deixava després de no superar un complicat estat de salut i que no hauria millorat com s'esperava.

Aquesta  familiar se suma també a la perduda de la mare de Rosers i que també va morir durant la quarantena. No són bons moments per als Pantoja Rivera i això sembla que no millorarà amb tot el de degoteig de dades que estan dinamitant més que mai la família més mediàtica del panorama espanyol. Cal recordar que més enllà dels especials televisius, hi ha un procés judicial que s'haurà de resoldre i dictaminar la implicació de cadascun en tot aquest serial.