El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Isabel Pantoja tremola: Telecinco anuncia un nou programa sobre l'herència de Paquirri

La cadena de Paolo Vasile decideix guanyar audiència amb les desgràcies de la família Pantoja Rivera

El principal objectiu de Telecinco era emetre, en les nits dels divendres, les noves entregues de 'Volverte a ver', però l'actualitat ha obligat a modificar els plans de la cadena, la qual ha apostat per un contingut totalment improvisat. A més, les dades d'audiència estan augmentant, quan realment donaven per perdudes les nits dels divendres per la competència d'Antena 3 amb 'La Voz' i la Sexta, que emet 'Equipo de investigación'.

Augmenta l'audiència de Telecinco 

Fa dues setmanes, la cadena principal de Paolo Vasile va optar per centrar-se a treballar sobre tota la trama de l'herència de Paquirri, una herència que Isabel Pantoja no hauria repartit de la millor manera possible i que a més, ocultava molts secrets que a poc a poc han anat sortint a la llum. És per això que Telecinco va escollir a un equip de redactors de 'Sálvame' per tal d'aconseguir l'objectiu.

En l'estrena de 'Cantora la herencia envenenada', l'equip del programa capitanejat per David Valldeperas, va aconseguir portar a plató a un convidat estrella, que va fer augmentar l'audiència amb unes dades mai vistes i va situar a Telecinco al capdamunt del rànquing.

Kiko Rivera va ser el convidat estrella que va aconseguir més de quatre milions d'espectadors. És per això que Telecinco ha decidit continuar amb les emissions de 'Cantora la herencia envenenada'. Ara bé, el programa de Carlos Sobera, 'Volverte a ver', haurà d'esperar. 

Per a la segona entrega, el programa va intentar contactar un altre cop amb el cantant per tal de donar una segona lliçó a la seva mare, però Kiko va rebutjar l'oferta i l'equip va haver de buscar a contrarellotge una altra alternativa per mantenir les xifres d'audiència que va tenir el primer programa.

A la segona tanda es va aconseguir una audiència de més de dos milions d'espectadors, una dada menor que la del primer dia, però suficient com per competir contra 'La Voz'. En aquesta ocasió, la convidada va ser Teresa Rivera, germana de Paquirri, que va explicar amb detalls com era la cantant quan estava casada amb el torero. Telecinco es nega a perdre aquestes xifres d'audiència i és per això que han anunciat una tercera emissió de 'Cantora la herencia envenenada'.

Kiko Rivera podria tornar al plató de Telecinco amb contingut inèdit

Telecinco ha utilitzat fragments de vídeos en què apareix Kiko Rivera afirmant que tot ha arribat al seu final i que ara es posaran totes les cartes sobre la taula. En cap moment s'afirma que el cantant tornarà a plató, però el muntatge així ho fa creure. Si finalment no acaba sent ell, el convidat no pot defraudar després de tot el que han explicat Kiko i la seva tieta Teresa Rivera. Així doncs, s'exigirà que sigui algú que pugui aportar noves dades sobre la trama de l'any.

Pel que fa al contingut, l'última entrega dels especials finalitzava amb Jorge Javier Vázquez escoltant un cassette en el qual es pot escoltar a Isabel Pantoja parlant d'ella mateixa i confessant tot un seguit de coses que fins avui ningú s'ha atrevit a verbalitzar. El presentador, després d'escoltar el contingut, va afirmar que això mai sortiria a la llum. Ara bé, podria ser que el programa decideixi explicar-ho, ja que així guanyarien més audiència. 

A les xarxes socials també es diu que els nous convidats del programa podrien ser els germans de Kiko Rivera, Cayetano i Fran. Si és així, el programa podria tornar a aconseguir límits d'audiència amb uns testimonis que fins i tot tindrien més valor que Kiko Rivera.