Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'

Mor el pare d'Irene Rosales després d'una llarga malaltia

Patia un tumor cerebral des de fa 17 anys

Irene Rosales pateix un dels moments més durs de la seva vida. Segons ha compartit ella mateixa a Instagram amb una imatge, aquest dijous ha mort el seu pare, Manuel Rosales, després d'una llarga malaltia. Una dura notícia que arriba nou mesos després del traspàs de la seva mare, Mayte Vázquez, a causa d'una greu malaltia. Tal com va avançar una vegada a 'GH VIP', el seu pare patia un tumor cerebral des de feia 17 anys. 

La seva mort s'ha produït durant la matinada d'aquest dijous, 26 de novembre, després de diverses setmanes ingressat en un hospital de Sevilla on rebia les visites constants dels seus fills i d'on li van donar l'alta fa pocs dies. El gener del 2019 Irene compartia la seva preocupació i revelava: «El meu pare va caure treballant i el que té és un tumor cerebral. Porta amb ell 16 anys. Avui dia és un campió, un lluitador. No és conscient al 100% del que passa, per dir-ho així, no és feliç. No és una persona que es pugui valdre al 100% per ella mateixa, però està amb nosaltres».

Irene s'ha vist embolicada en diverses polèmiques aquestes últimes setmanes

La notícia és un nou cop per a Irene, dona de Kiko Rivera, que s'ha vist assenyalada per diverses polèmiques que han succeït al seu matrimoni. Una època molt complicada on ella i els seus quatre germans han fet pinya per estar units en tot allò bo i dolent. Malgrat tot, Irene Rosales s'ha mantingut ferma en el seu dia a dia i ha continuat treballant mentre cuidava del seu pare, a qui visitava de manera freqüent, primer a l'hospital i després a casa.

Tant Irene com Kiko Rivera han compartit la notícia a través de les seves xarxes socials amb unes imatges molt senzilles però molt descriptives. Kiko ha compartit una imatge d'una rosa negra al costat d'un llaç negre i en una foto sense color, mentre que Irene ha compartit únicament una imatge en negre amb dues emoticones en forma d'estrella per a acomiadar al seu pare. Les dues estrelles representarien al seu pare i a la seva mare, que ja estan junts de nou.

Irene va perdre la seva mare al febrer

El 2020 està sent molt complicat per a Irene Rosales i els seus germans, ja que en tot just nou mesos han perdut tant al seu pare com a la seva mare. Mayte Vázquez, la mare de la família, va morir el passat 6 de febrer també a conseqüència d'una greu malaltia contra la qual feia diversos mesos que lluitava.