Raquel Sánchez Silva passejant pel carrer molt seriosa

La família de Mario Biondo respon a Raquel Sánchez Silva: «No et tenim por»

La família fa anys que cerca la veritat i assegura que el seu fill va ser assassinat

Set anys després de la inesperada defunció de Mario Biondo, la recerca del cas continua oberta i l'enfrontament entre la família de l'italià i la seva vídua, Raquel Sánchez Silva, més viva que mai. L'ombra de la defunció del seu exmarit, a qui va conèixer en 'Supervivientes 2011', continua perseguint a la presentadora de televisió. El càmera italià va aparèixer mort el 30 de maig del 2013 en estranyes circumstàncies al pis que el matrimoni compartia al centre de Madrid.

L'enfrontament de la família de Mario Biondo i Raquel Sánchez Silva

Des d'aleshores, la família de Mario Biondo ha mogut cel i terra per a demostrar que la mort del seu fill va ser un assassinat i no un suïcidi, com va concloure la recerca policial a Espanya. En plena lluita per conèixer la veritat sobre la defunció del seu fill, la família del càmera italià ha qüestionat les declaracions i decisions de tot el món.

Des dels responsables de la recerca fins als forenses encarregats de realitzar l'autòpsia, passant per la vídua del seu fill: Raquel Sánchez Silva, amb qui han iniciat un enfrontament que ha acabat en els jutjats. Recentment, 'Vanitatis' informava que la presentadora de televisió havia decidit denunciar els seus exsogres per un presumpte delicte d'assetjament, i delictes d'amenaces, odi, calúmnies i injúries.

El missatge de Santina Biondo a Raquel Sánchez Silva

Els Biondo mai han responsabilitzat directament a la presentadora de la mort del seu fill, però si l'han acusat d'ocultar informació i de no col·laborar en la recerca. «El seu comportament és el d'una persona que no vol saber la veritat. Jo no he escrit que Raquel sigui una assassina. Però està provat que no diu la veritat», afirmava fa temps en 'Look' Santina Biondo, mare de Mario.

Ara, la mare del càmera mort ha tornat a parlar després de la denúncia de Raquel Sánchez Silva i li ha enviat un clar missatge a la presentadora. «Ni tenim por a Raquel ni a les seves demandes, nosaltres anem amb la veritat per davant i no pararem fins a demostrar que el nostre fill no se suïcidi, sinó que va ser assassinat», ha advertit la matriarca de la família.

El cas de Mario Biondo continua obert set anys després

Els Biondo sempre han rebutjat la hipòtesi de suïcidi sostinguda per la justícia espanyola i s'han obstinat a mantenir el cas obert a Itàlia, on la recerca s'acaba de prorrogar sis mesos per ordre de la Fiscalia General del Tribunal d'Apel·lació de Palerm.

Després de l'apel·lació realitzada per la família, el jutge Roberto Riggio ha insistit a mantenir el cas obert després d'observar «anomalies» en les mostres utilitzades per a la tercera autòpsia, la qual cosa obre la via a una invalidació.

Les noves proves aportades pel criminòleg espanyol Óscar Tarruella, exmarit de Mónica Naranjo, i l'equip pericial italià liderat per l'exgeneral dels carabinieris Luciano Garofano, podrien portar novament a declarar a Raquel Sánchez Silva.

El jutge ha incidit en els misteris que giren entorn de l'ordinador de Mario Biondo i les diferents versions que va donar la presentadora en declarar sobre aquest succés en 2014 i 2016. En un inici la presentadora va declarar que ningú havia accedit a l'ordinador de la seva parella després de la seva defunció, excepte ella per a esborrar alguns arxius personals i íntims.

Però en les seves declaracions a Itàlia, després de descobrir-se una connexió remota a l'ordinador de Mario Biondo des de Madrid després de la seva defunció, la presentadora va assegurar que un cosí seu l'havia ajudat. Si el jutge de Palerm considera llançar una ordre internacional per a citar a declarar a Raquel Sánchez Silva, l'espanyola tornaria a trobar-se amb els seus exsogres en plena batalla judicial per un delicte d'assetjament.