Paz Padilla sorprèn: explica com connecta amb el seu difunt marit

Antonio Juan Vidal no va poder guanyar la lluita contra el càncer

Imatge de Paz Padilla
Paz Padilla sorprèn explicant com connecta amb el seu difunt marit | Twitter (@lecturas)

Sense cap dubte, aquest 2020 està sent un dels anys més durs en la vida de Paz Padilla. El seu marit, Antonio Juan Vidal, va morir aquest estiu amb cinquanta-tres anys. Malauradament, el 18 de juliol no va poder continuar amb la lluita contra el càncer. Tan sols uns mesos abans, l'11 febrer, l'actriu que protagonitza el paper de 'La Chusa' a 'La que se avecina', ja va haver de plorar la pèrdua de la seva mare, Dolores Díaz, que va morir amb noranta-un anys.

Malgrat tot això, Paz Padilla no ha llançat la tovallola i, amb el suport incondicional de la seva filla Anna Ferrer, ha intentat recuperar la normalitat i la felicitat en la seva vida.

Paz Padilla marxa de viatge a Canàries amb la seva filla Anna

Tal com informa la revista 'Semana', la presentadora de televisió ha marxat uns dies de viatge, i ha escollit Canàries com a destí. Lògicament, qui l'acompanya és Anna, que no s'ha separat d'ella en cap moment. Estant a Canàries, Paz ha compartit diverses imatges i 'Instagram Stories' en què ha anat mostrant alguns detalls sobre aquesta escapada a les illes.

Ha estat durant aquesta escapada que Paz Padilla ha aprofitat l'ocasió per compartir una confessió molt emotiva. En els seus 'stories' d'Instagram, l'actriu ha publicat una fotografia en què apareix ella mateixa, asseguda en una platja i amb una meravellosa posta de sol. La imatge, sens dubte, transmet molta pau i serenitat, que segurament li haurà anat molt bé per desconnectar una mica de la realitat i dels problemes als quals ha hagut d'enfrontar-se últimament.

«Meditar em connecta amb ell»

En la imatge, Paz Padilla apareix meditant, una pràctica molt saludable i aconsellada per molts experts. Són molts els beneficis de la meditació, entre ells la reducció dels nivells d'estrès i d'ansietat o bé l'augment de la concentració i de la memòria. 

Precisament, ha estat la meditació la que ens ha permès conèixer un detall íntim de l'actriu. Així doncs, l'actriu de 'La que se avecina' ha escrit les següents paraules: «Meditar em connecta amb ell. Et trobo a faltar», fent una bonica referència a Antonio Juan Vidal, el seu difunt marit, de qui se segueix acordant cada dia i amb qui connecta a través d'aquesta pràctica de relaxació.

La seva filla Anna, un gran suport

Sens dubte, si hi ha algú que ha tingut un paper fonamental al llarg de tots aquests mesos, és la filla de Paz, Anna Ferrer, una de les 'influencers' més conegudes del nostre país i que té milers de seguidors a les xarxes socials. La complicitat entre mare i filla queda plasmada en cada imatge que comparteixen juntes, i en les paraules que es dediquen mútuament a través de les xarxes socials.

De fet, dimarts la presentadora de televisió va compartir un vídeo en què apareix ballant amb la seva filla, i el va acompanyar amb el següent missatge: «Treballar i viatjar amb la teva filla, és la fortuna més gran que una mare pot tenir, gràcies a la vida que em segueix donant tant».


Comentaris

envia el comentari