Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera li explica al seu marit Carlos la trista realitat del seu adeu

Carlota Corredera no pot amagar més la realitat del seu acomiadament

Carlota Corredera ja no pot amagar més la veritat sobre la seva sortida de Telecinco. De la nit al dia, l'expresentadora de Sálvame va comunicar a tota l'audiència del programa que deixava el seu lloc de treball.

«Han estat tretze anys, tota una vida en aquest programa. He estat molt feliç, el més important de la meva vida m'ha passat a Sálvame. Me'n vaig molt contenta i, sobretot, molt agraïda».

Carlota Corredera
Carlota Corredera va deixar 'Sálvame' després de tretze anys dins del programa | Mediaset

Des de llavors, la periodista ha estat totalment desapareguda de la petita pantalla. I, malgrat que fins ara no s'han filtrat els motius de l'acomiadament, hi ha rumors que apunten que darrere del seu abandonament forçat hi ha un motiu de pes. Ara, el secret de Carlota Corredera potser ha quedat al descobert gràcies a un dels mitjans de comunicació del nostre país.

Carlota Corredera no pot amagar-ho més

L'acomiadament de Carlota Corredera va ser una autèntica revolució mediàtica. I és que la seva sortida de Sálvame va coincidir amb un dels pitjors moments per a Mediaset España. Des de fa alguns mesos, aquest grup audiovisual pateix una pèrdua d'audiència de la qual encara no s'ha aconseguit recuperar.

I malgrat que molts van apuntar que aquest va ser un dels motius principals del seu acomiadament, tot apunta que ha estat un fet molt més greu.

Tal com ha apuntat Llibertat Digital, l'acomiadament de Carlota Corredera va poder estar vinculat amb l'Operació Deluxe, una trama d'espionatge il·legal a més de 140 famosos del nostre país en el qual diverses cares de Telecinco s'han vist involucrades.

Fotomuntatge d'Adrián Madrid i Óscar Cornejo
Adrián Madrid y Óscar Cornejo, nous imputats de l'Operació Deluxe | Catalunya Diari

Entre els imputats més reconeguts hi ha els seus companys Kike Calleja, David Valldeperas, Raúl Prieto i Gustavo González. A més, el jutge ha decidit investigar també Óscar Cornejo i Adrián Madrid, els directors de La Fábrica de la Tele.

Segons aquest mitjà de comunicació, la Policia Nacional va demanar també investigar la gallega per difondre, suposadament, «dades reservades obtingudes il·lícitament» sobre el cantant Omar Montes.

A l'informe policial al qual aquest diari va tenir accés «s'aprecia l'existència de proves per a la imputació d'un delicte de revelació de secrets a Carlota Corredera per la difusió mediàtica de les dades reservades de caràcter personal il·lícitament obtingudes d'Omar Montes».

Carlota Corredera parla de la seva sortida de Telecinco

Des de llavors, Carlota Corredera  va considerar que la decisió més correcta era desaparèixer de l'ull mediàtic. Les úniques informacions que hem tingut de la periodista en els darrers mesos han estat gràcies a les seves xarxes socials.

El seu compte d'Instagram és un reflex de com és la vida de la periodista després de deixar la feina. I tot apunta que ha estat la millor decisió que ha pres a la seva vida. Ara, la gallega està fent tots aquells plans que per qüestions laborals va haver d'ajornar.

«Estic molt bé i, ara mateix, estic gaudint del temps que no he tingut durant moltíssims anys. M'ho he pres tot amb més calma i m'estic dedicant més a mi i a la meva gent. Jo estic molt contenta».

Primer pla de Carlota Corredera somrient i amb una planta de fons
Carlota Corredera està molt contenta amb la seva sortida de 'Sálvame' | GTRES

«Necessitava desconnectar-me i, sobretot, desintoxicar-me de tot, d'estar tan pendent de tot», va assegurar. La seva desconnexió ha estat tal que la comunicadora ha decidit no encendre la televisió . «Tinc petits titulars de com va la cosa, però de veritat que no estic veient-ho. De moment, no tinc ganes de reality, però si en tinc, per descomptat ho veuré».

I, malgrat que encara no hi ha una data marcada per al seu retorn televisiu, Carlota Corredera ha assegurat que «hi ha projectes, hi ha idees, coses que es van perfilant». «Però ara la meva prioritat és recuperar-me de tant tràfec, tanta exposició i tant, tant».