Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera diu prou i li explica al seu marit que ja no tornarà

Carlota Corredera no està travessant el seu millor moment professional

Tot semblava indicar que la sortida de Carlota Corredera de 'Sálvame' portaria nous i apassionants projectes. Malgrat això, sembla que les coses no estan anant gens bé per a ella i el seu marit, Carlos de la Maza.

«Carlota emprèn un projecte personal al costat de la 'Fábrica de la Tele', una idea original de la mateixa excol·laboradora que barrejarà actualitat i entreteniment i que dirigirà i presentarà ella mateixa». Amb aquestes paraules iniciava el comunicat amb què anunciava el seu nou repte professional.

De la mateixa manera, també avisava sobre la seva sortida del programa presentat per Jorge Javier. Segons ella, «per centrar-se al 100 per 100 en el desenvolupament del nou espai amb l'equip d'R+D de la productora».

És aquest l'adeu definitiu a la carrera televisiva de Carlota Corredera?

El 25 de març, Carlota Corredera va acomiadar-se del programa per al qual ha treballat durant 13 anys. Primer, darrere de les càmeres com a directora i, a partir del 2014, a primera línia com a presentadora del format.

Carlota Corredera i Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Carlota Corredera amb Kiko Matamoros exercint de presentadora | Mediaset

La seva popularitat al llarg de tots aquests anys va anar creixent com l'escuma. I a més del seu treball a 'Mediaset', va aconseguir publicar dos llibres: 'Tú también puedes: Cómo conseguí perder 60 kilos y ganar salud' i 'Hablemos de nosotras'.

Però, per si no n'hi hagués prou, va estar a punt de tenir la seva pròpia revista, igual que Ana Rosa Quintana. Encara que, finalment, aquesta idea mai es va arribar a materialitzar.

Ara, més de dos mesos després de la seva desaparició davant de les càmeres, no se sap res del futur professional de Carlota Corredera. I aquesta incertesa incrementa les especulacions. És més, molts apunten que està més allunyada que mai de la televisió.

Llavors, això vol dir la fi de l''era' Carlota Corredera? Si fos així, afectaria, sens dubte, el seu marit Carlos. El qual, per cert, segueix exercint com a càmera per a 'La Fábrica de la Tele', malgrat la sortida de la seva dona de 'Sálvame'.

Amb ell, va crear el setembre de 2021 'Alalba Audiovisuales S.L.'. Concretament, es tracta, ni més ni menys, que d'una productora destinada a «activitats de producció cinematogràfica i de vídeo».

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera amb el seu marit Carlos | GTRES

No obstant això, encara hi ha un raig d'esperança per a la tornada de Carlota Corredera als mitjans. I és que, hi ha certs rumors que podria substituir Emma García a les tardes de Telecinco els caps de setmana.

Segons sembla, 'Mediaset' té intenció de cancel·lar 'Viva la vida', l'espai presentat per Emma. Així que, el buit a la graella televisiva que deixa aquest programa podria ser ben aprofitat per un nou format liderat per Carlota Corredera. Tot i això, caldrà esperar encara per veure com acaba tot.

Una altra oportunitat perduda per a Carlota Corredera

A més de tot això, cal sumar-hi un altre interessantíssim projecte que se li ha escapat del tot a la periodista de Vigo. I és que, la cantant Amaia Romero, que es va donar a conèixer a 'Operación Triunfo 2017', pretenia comptar amb ella per a un videoclip.

La de Pamplona, va llançar recentment un tema en col·laboració amb Aitana per a la qual tenia una idea insòlita. Però a causa de la dificultat per fer coincidir les agendes entre les dues 'extriomfites', a Amaia se li va acudir que Carlota Corredera i María Patiño podien substituir-les.

Muntatge fotogràfic d'Amaia Romero, Carlota Corredera, Aitana Ocaña i María Patiño
La semblança d'Amaia Romero, Carlota Corredera, Aitana Ocaña i María Patiño | Catalunya Diari

Així és, ja que les dues periodistes guarden una gran semblança amb les cantants, de manera que Amaia va pensar que podien fer-ne de grans. Tot i això, el projecte no va tirar endavant.

Això sí, sembla que tant a Patiño com a Carlota Corredera els feia il·lusió participar en aquest videoclip, ja que així ho han demostrat a les seves xarxes socials.