Primer pla d'Olga Moreno plorant

Olga Moreno anuncia la malaltia i renuncia a tot per deixar de patir

Olga ha canviat de vida després del que ha passat

Olga Moreno sap com funciona el món del cor, així que ha optat per fer una vida tranquil·la i allunyada dels mitjans. Tot i això, en els últims temps ha participat en diversos programes de Telecinco i la premsa ha començat a investigar. L'empresària vol canviar de vida, de fet ha reconegut que necessita deixar de patir.

Olga Moreno va concedir una entrevista al programa 'Déjate Querer' i va anunciar que la seva mare estava malament de salut. Aquesta malaltia li ha robat el somriure, però ha promès que se'n sortirà perquè la seva família la necessita més que mai. Així, ha renunciat a tot, no vol saber res de la televisió, però tampoc està disposada a suportar més mentides.

Primer pla d'Olga Moreno
Olga Moreno ha guanyat molts seguidors els últims mesos | GTRES

Olga va vendre una exclusiva a la revista 'Semana' per explicar com havia estat la seva separació i no va deixar en bon lloc Antonio David Flores. Va confirmar que l'antic col·laborador de 'Sálvame' no va ser honest amb ella, paraules que no van agradar gens a Rocío Flores. I encara que aquest atreviment va provocar una esquerda entre elles, ja està solucionada i es pot centrar en altres assumptes.

Olga, segons recull la revista 'Semana', ha canviat el seu estat d'ànim gràcies als seus nous amics, aquells que va conèixer a 'Supervivientes'. Ara s'envolta d'un cercle exclusiu compost per algunes cares com Omar Sánchez o Marta López. Sembla que entre tots aconseguiran que l'empresària deixi enrere els seus problemes, malgrat que la situació cada vegada és més delicada.

Moreno va parlar de la malaltia de la seva mare amb total sinceritat perquè volia que el públic comprengués el seu estat d'ànim. «Recordo la força que ens la donava. Li van tallar un pit, però és una dona feliç i plena de vida», va explicar a 'Déjate Querer'.

Olga Moreno fa una promesa: «Vull sortir»

Olga va confessar que la seva mare havia tingut un nou contratemps, per això la seva participació a 'Déjate Querer' va ser tan trista. «He tingut una cosa que em marca, de la meva mare, podria estar millor. Ella és forta, lluitadora, és el millor que hi ha a la meva vida», va explicar amb total sinceritat.

Olga Moreno amb la seva filla Lola
Olga Moreno vol fer tot el possible perquè la seva filla estigui bé | Europa Press

Moreno va prometre que tirarà endavant, entre altres coses perquè els ho devia a la seva filla, una víctima de tot el que ha passat. La menor està en boca de tots els periodistes perquè el públic vol saber què hi passarà després de la separació. De moment, però, només sabem que la guanyadora de 'Supervivientes 2021' la vol portar de vacances.

«Vull gaudir de gom a gom de la meva filla, vull sortir, viatjar, ho vull fer tot», va explicar durant la seva última entrevista a la televisió. Després d'aquestes declaracions, no ha tornat a parlar del tema perquè ha renunciat a fer negoci del seu drama personal. Tan sols vol deixar de patir i sap que l'única manera d'aconseguir-ho és apartar-se del focus mediàtic.

Olga Moreno dona explicacions: «No vull que la gent pateixi»

Olga, segons la revista 'Semana', ha començat de zero gràcies als seus nous amics i el seu estat d'ànim és molt millor. Tot i això, els seus seguidors no obliden que ha passat moments molt crítics i que la seva generositat li ha impedit demanar ajuda. «M'ho menjo tot jo, no vull que la gent pateixi per mi i vull que tothom estigui bé», va explicar Moreno.

Així doncs, l'andalusa ha demostrat que el seu únic interès és el benestar dels seus, de fet ha renunciat a moltes ofertes de Telecinco. Podria haver guanyat força diners parlant del seu exmarit, però sap que aquest negoci perjudicaria la seva filla. Tots estan molt preocupats per la malaltia de la matriarca, així que no vol donar més problemes.