Ortega Cano i Fidel Albiac

Fidel Albiac, preparat per explicar el gran secret de José Ortega Cano

Fidel Albiac posarà en dubte públicament José Ortega Cano

Fidel Albiac i Rocío Carrasco formen un tàndem perfecte no només com a matrimoni sinó també a nivell professional. Es recolzen i treballen junts a diferents projectes. I en un d'aquests, que veurà la llum molt aviat, aconseguiran deixar en evidència José Ortega Cano.

Deixaran la imatge de José Ortega Cano a la corda fluixa segons el que s'explicarà en un nou programa. Ho faran a la segona temporada de la docusèrie d'ella, que porta per títol 'En el nombre de Rocío'.

Fidel Albiac i els detalls desconeguts que s'explicaran de José Ortega Cano

Fidel Albiac ha vist que aquests dies ja s'ha revelat una cosa molt esperada. Ens estem referint a l'estrena de la segona part del documental. S'ha sabut que serà el proper 17 de juny quan començarà a emetre's, però ho farà a la plataforma de pagament Mitele PLUS.

Sembla que setmanalment en aquest mitjà es podrà gaudir d'un nou capítol. I això és una cosa que no ha agradat al públic en general. És clar, perquè, si no es paga, només es podrà veure a Telecinco dos lliuraments del mateix: el número 0 i el número 1.

De moment, es té força secretisme al voltant de quines informacions es revelaran i quins membres de la família Mohedano quedaran en evidència. Però, hi ha rumors que un dels grans perjudicats serà José Ortega Cano, vidu de 'La más grande'. I és que se'n revelarien detalls força lletjos durant el matrimoni amb la cantant.

Fa temps es va especular que la de Chipiona tenia uns diaris on desemmascarava persones del seu entorn, entre elles el seu marit. Diaris pels quals Carrasco i la seva germana, Gloria, van anar a judici. I avui aquests documents tornen a cobrar protagonisme per la manera com puguin aparèixer a la docusèrie en contra del torero.

Exactament, a Informalia s'ha parlat amb una font propera a l'entorn de 'La Jurado'. I ha deixat de manifest que «en aquests diaris José Ortega Cano no queda gaire ben retratat. Aquell matrimoni no era tan feliç com pretenia aparentar».

«Això que han dit que estaven a punt de separar-se no va desencaminat, però el càncer de Rocío ho va parar tot».

Primer pla d'Ortega Cano i Rocío Jurado
Fidel Albiac sap que Rocío Jurado i Ortega Cano no tenien una relació idíl·lica | Cedida

Tant és així que el torero tenia molt farta la seva dona per les seves contínues sortides. Per això ella «va demanar a uns amics paparazzi que el seguissin quan s'escapava de casa algunes nits. I allò que van descobrir no li va fer cap gràcia».

«Es va enfadar moltíssim, però no feia comentaris sobre això. Encara que sí que va transcendir que la cantant i el seu marit van tenir més d'una bronca en privat per l'actitud de José».

Vaja, que si el documental dona cabuda als textos escrits de l'artista, el torero quedaria en evidència. Es trencaria la seva imatge de 'vidu d'Espanya'.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Fidel Albiac i la seva dona podrien revelar a la docusèrie les suposades 'sortides nocturnes' del torero   | cedida

Fidel Albiac i un altre familiar que veurà la seva imatge perjudicada

El sevillà i la seva dona, suposadament, no només posaran en una difícil tessitura Ortega, també altres membres de la família. Amb proves, Rocío vol explicar el comportament dels seus oncles en relació amb l'herència, que va ser el que, suposadament, va desencadenar la crisi familiar.

És més, sembla que qui més es veurà perjudicat és Amador. Primer, perquè es revelara la realitat de la seva participació en el projecte del museu de Rocío Jurado. Segon, perquè es mostraran els tripijocs econòmics que realitzava.

Amador Mohedano
Amador Mohedano seria l'altre gran perjudicat per la docusèrie de Fidel i Rocío   | Europa Press

Precisament sobre aquesta darrera qüestió la font d'Informalia ha indicat: «Ella consentia més del compte el seu germà. No era ximple i sabia que ell tenia els seus tripijocs, però, en el fons, li feia pena».