Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco, preocupat després de la multa de la policia

David Flores Carrasco, angoixat després de la infracció que avergonyeix la seva família

David Flores Carrasco sap que la seva germana s'ha convertit en un personatge molt popular des que fa dos anys aparegués per sorpresa defensant el seu pare a 'Gran Hermano VIP'.

Rocío era una desconeguda per a gairebé tots, però decidia posar-se davant d'una càmera com a defensora de l'exguardia civil. I a partir d'aquí la seva vida ha canviat i la seva exposició mediàtica ha crescut com l'escuma amb la satisfacció que li produeix.

És sabut per David Flores que la jove s'ha anat envoltant, d'un temps ençà, de moltes persones famoses o influencers. I ha seguit el consell de moltes per guanyar notorietat a les xarxes socials i ser més popular entre la joventut.

David Flores Carrasco, avergonyit després de veure la seva germana denunciada

El cas és que Rocío Flores sap que els seus gairebé 800.000 seguidors que la segueixen cada dia a les xarxes socials sempre estan atents al que fa. Molts prenen com a exemple algunes de les conductes que mostra a les xarxes, encara que de vegades siguin certament perilloses.

Imatge de Rocío Flores amb el seu germà David Flores.
David Flores Carrasco passejant amb Rocío. | Europa Press

David Flores Carrasco s'ha quedat avergonyit després de veure la seva germana ser notícia i per una cosa gens agradable. I és que la jove ha protagonitzat un episodi on es veu com comet diverses infraccions. Ha passat dins del cotxe on viatjava el cap de setmana passat a l'illa d'Eivissa.

Una nova polèmica quan semblava que la vida de Rocío Flores estava més calmada que fa mesos. La jove va haver de patir com una suposada amant de Manuel Bedmar parlava d'una relació que havien tingut mentre el malagueny i Rocío estaven junts.

La perillosa actitud de Rocío Flores que pot acabar en drama

I ara surt una altra polèmica que no fa res més que complicar les coses pel que fa a la seva imatge pública. Amb la seva parella i altres amigues, aquesta ha protagonitzat l'escàndol del cap de setmana. El cas és que ha compartit a les xarxes socials un vídeo que els seus enemics ja han posat en coneixement de la policia i la DGT.

La filla de Rociíto ha sortit als stories de l'Instagram d'una de les seves amigues asseguda a les cames del seu xicot. I ho ha fet en un cotxe que estava sent conduït per un dels amics. Una infracció sens dubte que ha estat enlletgida per moltes persones a les xarxes socials.

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
Rocío Flores comet una infracció del reglament de circulació   | Mediaset

Això sí, no és l'única infracció del reglament de circulació de la Direcció General de Trànsit (DGT) que Rocío Flores hauria comès. Tal com podem apreciar al vídeo, en un moment donat s'aixeca de les cames de la seva parella i es veu com no porta posat el cinturó de seguretat.

La germana de David Flores Carrasco es passa de la ratlla

Segons la norma de la DGT, aquestes infraccions comportarien una sanció que li pot sortir molt cara. I és que anar assegut sobre una altra persona o en un lloc que no està habilitat com a seient té una sanció de 80 euros. A més, cal assenyalar que aquesta multa la podria fins i tot pagar el conductor del vehicle.

Primer pla de Rocío Flores mirant intensament
Rocío Flores no portava posat el cinturó de seguretat   | Instagram

Per si no n'hi hagués prou, no portar posat el cinturó de seguretat està sancionat amb una multa de 200 euros en tractar-se com a sanció greu per la DGT.

I si parlem del conductor, si passa això mateix, la pèrdua de punts del carnet és de tres per sanció. Unes multes que són exemplars i que tenen l'objectiu de preservar la seguretat i la vida de les persones.

El que és clar és que la jove ha de canviar imperiosament d'actitud si no vol que la seva vida corri perill una altra vegada.