Gloria Camila i Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco ho revela tot i deixa la seva germana sense paraules

Rocío Carrasco, a punt d'estrenar la segona part de la seva docusèrie

Rocío Carrasco ja prepara la seva propera bomba contra el clan dels Mohedano. L'emissió de 'En el nombre de Rocío', segona part de la seva docusèrie, ja és imminent.

Així, la filla de la Jurado promet donar resposta a moltes preguntes sobre la família. Sobretot, als motius que la van portar a trencar-hi tota relació.

I qui més ha de perdre sembla ser Ortega Cano, a qui Carrasco promet desemmascarar. Rociíto no es tallava a l'hora d'afirmar públicament que el matrimoni del torero amb la seva mare va ser un error.

Rocío Carrasco parlant en públic.
Rocío Carrasco, preparada per atacar la seva família   | Telecinco

De mica en mica anirem descobrint realment què s'amagava darrere del matrimoni de Rocío Jurado amb el torero, encara que María Teresa Campos ja oferia alguna pinzellada.

La matriarca del clan Campos assegurava a una entrevista recent que Ortega Cano se li havia arribat a insinuar durant la comunió de Gloria Camila i José Fernando, fet que suposa tot un escàndol.

«Un dia estaven celebrant la comunió del nen i la nena que havien adoptat. Van tocar una música i Ortega em va treure a ballar perquè Rocío estava atenent la gent», relatava a la seva recent entrevista.

Fotomuntatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco
Rociíto ensenyarà documents privats de la seva mare   | CatalunyaDiari

«Em vaig posar a ballar i em diu Ortega: 'Tu saps una cosa? Que m'agrades molt, i a mi només m'agraden les dones que són molt dones'», assegura la mare de Terelu Campos i Carmen Borrego.

«S'expliquen moltes coses en el sentit que Rocío també vivia la seva vida com a artista i com tot això. Però jo crec que Ana María Aldón potser ens podia explicar més coses, a veure com és amb ella. Perquè jo he sentit coses, però com que no les he vist...», apuntava la comunicadora.

Rocío Carrasco, disposada a desemmascarar Ortega Cano

El torero es mostrava realment furiós davant d'aquestes insinuacions i desmentia per complet les paraules de Campos.

No obstant, les suposades nits boges o affaires que Ortega Cano va tenir al passat no són cap misteri.

Així, Rociíto insisteix que té a les mans uns documents que poden deixar molt malament el que fos marit de la seva mare.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac i Rocío Carrasco estàn preparats per defensar la seva versió   | GTRES

«En aquests documents no queda gaire ben retratat Ortega Cano, aquell matrimoni no era tan feliç com pretenien aparentar, això que han dit que estaven a la vora de la separació no va desencaminat, però el càncer de Rocío ho va parar tot», sostenen.

«A més, ella consentia més del compte al seu germà, no era ximple i sabia que Amador en feia de les seves. Però, en el fons, li feia pena. També va escriure sobre l'adopció de Gloria Camila i José Fernando. Tots vam tenir molt clar que la iniciativa va partir del seu marit i no d'ella», adverteixen en aquests escrits.

I la cosa no queda aquí, ja que pel que sembla, «Rocío va demanar a uns amics paparazzi que seguessin el torero quan s'escapava de casa algunes nits, i el que van descobrir no li va fer cap gràcia».

Rocío Carrasco vestida de rosa
Rocío Carrasco ja no calla i vol explicar-ho tot   | GTRES

«És més, es va enfadar moltíssim, però no feia comentaris sobre això, encara que sí que va transcendir que la Jurado i el seu marit van tenir més d'una bronca en privat per l'actitud de José», afegia.

Un tema en què segurament aprofundirà Rocío Carrasco a la segona part de la seva docusèrie i que Ortega Cano ha fet tot el possible per evitar que surti a la llum.

La por més gran és que la seva imatge pública pugui quedar deteriorada per fets o errors que van passar al passat.

Per sort, el torero compta amb el suport i la ferma defensa de la seva filla, Gloria Camila, que sempre ha donat la cara per ell a la televisió.