Primer pla de Carlota Corredera somrient

Carlota Corredera i l'home que no vol al seu costat: «Ningú m'ha tractat pitjor»

Carlota Corredera narra la seva mala experiència en entrevistar una estrella de la música espanyola

Carlota Corredera va sorprendre tothom amb les seves revelacions sobre un dels artistes més importants del nostre país. Concretament, la presentadora de 'Sálvame' es va pronunciar sobre la trobada que va mantenir amb Miguel Bosé quan era molt jove i començava al món del periodisme.

Una entrevista que va quedar marcada a la memòria de la comunicadora gallega encara que, segons va explicar Carlota aquest dimecres al plató, no va emportar-se un grat record del fill de Lucía Bosé.

Amb la publicació d''El hijo del capitán Trueno', la primera part de les memòries de Miguel Bosé, molts han parlat sobre el seu comportament. I és que al cara a cara, el cantant deixa molt a desitjar, segons han explicat alguns periodistes del cor.

Miguel Bosé
Miguel Bosé manté una relació complicada amb la premsa del cor | Xarxes socials

Alguns s'han queixat pel tracte que han rebut per part de Bosé. Així, Carlota Corredera, presentadora de 'Sálvame', va revelar una experiència demolidora amb el cantant que va deixar en xoc l'audiència.

La desagradable experiència de Carlota Corredera amb Miguel Bosé

Carlota no va poder resistir-se a explicar la seva vivència quan era una jove llicenciada, a qui va afectar molt aquesta experiència tan desagradable.

«Jo tenia 23 anys quan el vaig entrevistar. Estava acabada de llicenciar i el meu diari em va enviar a entrevistar-lo per 'Séptimo de caballería', un dels millors programes musicals que hi ha hagut a Espanya. Ningú m'ha tractat pitjor a la meva vida», començava Carlota.

«No m'han faltat mai el respecte així, de totes les maneres que et pots imaginar com m'ho va fer ell en una entrevista, i segons ell era perquè estava fent preguntes desafortunades. I jo les estava fent segons la nota de premsa que m'havien donat», ha prosseguit la presentadora.

«Jo vaig estudiar en un col·legi públic i tinc molta més educació»

«Va posar verd a TVE, a la cap de premsa… menys ell, tots ho estàvem fent malament. Jimmy em va dir que havia d'entendre que ell estava en una altra dimensió perquè s'havia relacionat amb Picasso i Orson Welles. Doncs mira, xato, jo vaig estudiar en un col·legi públic i tinc molta més educació», va sentenciar Carlota emportant-se l'aplaudiment del públic.

Fotografia de Carlota Corredera emocionada
Carlota Corredera va patir de valent quan va entrevistar Miguel Bosé amb 23 anys | Mediaset

Carlota va posar sobre la taula el problema que hi havia a les entrevistes de Miguel Bosé. «Si tu vols fer 'promo' del llibre has de fer 'promo' del llibre i això tothom sap què és», va dir contundent.

«Hi ha un problema, que hi ha ordres implícites que no se li poden fer preguntes que no tinguin res a veure amb el llibre. Especialment les que tinguin a veure amb la pandèmia. Cada vegada que algú li ha preguntat per una altra cosa, ell ha tallat l'entrevista», sentenciava la conductora de 'Sálvame'.

Setmana convulsa per a Miguel Bosé amb la premsa del cor

Per si no n'hi hagués prou, Miguel Bosé no només ha tingut problemes amb Carlota Corredera, sinó que són nombroses les topades que ha viscut amb els periodistes, i aquesta setmana no seria menys. I és que durant la promoció de les seves memòries, Miguel va fugir quan estava acabant la seva entrevista amb Cristina Pardo a 'Más vale tarde'.

Miguel Bosé al carrer
Miguel Bosé l'ha feta bona aquesta setmana en la presentació de les seves memòries | GTRES

I és que la comunicadora navarresa li va llançar una qüestió sobre el coronavirus, un tema complicat per a Bosé per tota la polèmica que l'envolta quan en parla. Alhora, fa uns dies vèiem com Miguel s'encarava amb un reporter de 'Viva la vida' que li preguntava sobre la seva vida personal. Concretament, en un moment donat, Miguel Bosé es regira i li arriba a dir que l'està atracant.