Primer pla d'Ana Rosa Quintana mirant cap amunt

La infidelitat que no es pot treure del cap ni estant de baixa Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana ha protegit molt la seva vida privada

Ana Rosa Quintana s'ha retirat temporalment dels mitjans de comunicació per lluitar contra un terrible càncer de mama. La presentadora i empresària audiovisual s'ha convertit en un exemple de superació, ja que assegura que no pararà de treballar. Però el problema és que el tractament que ha de seguir és força agressiu, per això no pot aparèixer a les nostres pantalles.

La popular presentadora ha dedicat la seva vida a treballar a la premsa i actualment és una de les persones més estimades de Telecinco. I és que no només condueix i dirigeix programes, sinó que també està darrere de projectes molt importants perquè és propietària de la productora 'Unicorn'. Tanmateix, des que va anunciar la seva malaltia, ha desaparegut per centrar-se en la seva recuperació, encara que no ha descurat els seus negocis.

Ana Rosa és conscient que el seu èxit mediàtic resulta molt atractiu pels paparazzis, motiu pel qual sempre ha estat força educada amb ells. Tot i això, no vol comercialitzar amb la seva intimitat, malgrat que entén que és un personatge públic i que ha de ser fotografiada en certes situacions. De fet, recentment, ha estat vista al costat del cantant Omar Montes, que ha fet broma assegurant que ara eren parella.

La comunicadora té un gran sentit de l'humor i ha aplaudit l'atreviment d'Omar, amb qui treballarà els pròxims mesos. Sí, perquè recordem que 'Unicorn', productora de Quintana, hi és darrere de 'El principito', un documental que narra la vida de l'artista. I encara que la periodista té informació sobre la intimitat de molts famosos, la seva vida continua sent un misteri.

Foto familiar
Ana Rosa Quintana vol protegir la seva família de la premsa | GTRES

Ana Rosa va estar casada amb el periodista Alfonso Rojo, però es van separar en 1987. Amb el pas del temps la presentadora va conèixer l'empresari Juan Muñoz, amb qui es va casar l'any 2004. Tot i que ningú coneix gaires detalls sobre aquestes relacions, el que sí que és clar és que Quintana mai perdonaria una infidelitat.

Ana Rosa Quintana i la infidelitat que li va marcar: «Un problema»

Ana Rosa té un gran talent al món de la comunicació, ja que porta treballant en el negoci més de tres dècades. Així que, està preparada tant per entrevistar polítics com per comentar els concursos de Telecinco, cadena que l'ha convertit en una estrella. En 2020 va posar molt interès a estudiar de prop 'La Isla de las Tentaciones', un programa que posa a prova joves parelles.

La periodista va parlar alt i clar sobre dos participants del 'reality': Fani Carbajo i Christofer Guzmán. Seguint el seu criteri, Christofer «té un problema d'autoestima» perquè va perdonar que la seva parella fos infidel davant de milions d'espectadors. Recordem que Fani va mantenir un contacte íntim amb un altre home a l'esquena de qui era el seu xicot.

Així, la reina dels matins de Telecinco es va posicionar al costat de Christofer Guzmán i les seves paraules van causar una gran repercussió. Hi va haver molts mitjans que van especular amb el passat sentimental de Quintana, encara que no van aportar proves del qual deien. L'únic clar és que ella mai perdonaria una infidelitat i molt menys si la traïció és emesa als mitjans de comunicació.

Alhora, Fani Carbajo es va convertir en una de les persones més problemàtiques de 'Mediaset' i en part va ser per les opinions que va llançar Ana Rosa. És més, no podem oblidar que la periodista és una de les persones més influents de la televisió i que les seves sentències sempre passen a la història.

Ana Rosa Quintana triomfa fora de Telecinco

La líder d''El programa de Ana Rosa' no està disposada a canviar de vida i compagina el tractament amb algun dels projectes. Actualment està centrada en la promoció del documental d'Omar Montes, de qui la seva vida està plena de secrets. Així mateix, no seria estrany que tingués alguna infidelitat en el seu historial sentimental, atreviment sobre el qual Quintana té una opinió clara.

Tot i que la presentadora ha desaparegut dels platós de Telecinco, encara continua estant molt present fora de càmeres. De fet, 'Unicorn', la seva productora, està darrere de 'Ya son las ocho', un espai nou que substitueix 'Sálvame Tomate'. Per això, Ana Rosa va aparèixer durant la primera emissió del programa per comprovar que tot estava en ordre.