Primer pla de Carlota Corredera amb la mascareta posada

Carlota Corredera parla clar: «No tinc relació amb ell»

La presentadora va haver d'anunciar en directe l'acomiadament d'un company de 'Sálvame'

Carlota Corredera ha hagut d'enfrontar-se a un important 'tràngol' durant una de les seves últimes intervencions a 'Sálvame'. 

Assumint la difícil tasca com a presentadora del format, la periodista gallega va haver de seguir les directrius dels seus caps i anunciar en directe l'acomiadament d'un dels seus companys.

Va ser una missió d'allò més complicada per la comunicadora, que va haver de donar la cara per la direcció del programa i oferir les explicacions pertinents a l'afectat. Un cop molt amarg pel qual va haver de passar en ple directe.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«La persona que no continuarà treballant a 'Sálvame' perquè la direcció considera que no ha complert les expectatives que es van dipositar en ell és Antonio Canales», va dir Carlota amb l'aspecte molt seriós.

Carlota Corredera, protagonista de l'acomiadament d'Antonio Canales a 'Sálvame'

La notícia queia com un gerro d'aigua freda per al 'bailaor' i polèmic concursant de 'Supervivientes 2021'. Tot i això, la notícia no va ser una sorpresa per a ell, ja que els rumors li feien presagiar el pitjor.

Tanmateix, això no li va impedir enutjar-se i arremetre contra la qual ha estat la seva casa durant vuitanta dies. «Doncs sí, ja era molt evident, ja que on no em volen és perquè no em mereixen. He après al programa a fer tot el que no cal fer», iniciava el seu argument.

«No cal parlar a la babalà, fer un espai avorrit com esteu fent últimament. Cal reinventar-se i saber escoltar a l'audiència i no agafar un tema i esgotar als espectadors», deia llançant una ferotge crítica al format.

Sense cap mena d'objeccions, l'amic de Rocío Carrasco i Fidel Albiac treia a la llum les males dades collides pel programa en els últims mesos.

Antonio Canales destaca les males dades d'audiència de 'Sálvame'

Canales va acusar la direcció de desgastar el format amb temes que avorreixen a l'audiència i de justificar el seu comiat per un suposat incompliment de les expectatives.

Cal recordar, però, que Telecinco ha advertit que l'exsupervivent tan sols ha anat a treballar 13 dies dels 82 que tenia de contracte. Una participació escassa que s'ha saldat amb una intervenció mitjana de quatre minuts per programa. Encara que, d'altra banda, el format té una durada de cinc hores.

«Estem en el pitjor estiu de la història de 'Sálvame'... No canseu l'audiència, perquè 'Sálvame' se'n va en orris. Heu de reinventar-vos, només heu de mirar les audiències», prosseguia arremetent contra el programa.

«Heu de donar-li al públic més alegria i no mirar-se tant el melic. Si comença a baixar l'audiència, alguna cosa no esteu fent bé, no seré jo el culpable que porto tan poc», insistia el 'bailaor' visiblement molest.

Carlota Corredera parla de la seva relació amb Antonio Canales

Les paraules d'Antonio Canales no van estar exemptes de polèmica, provocant una situació molt tensa amb altres companys de l'espai. Especialment amb Carlota, que va haver de defensar la posició dels seus caps en ple directe.

«Soc la que dona la cara. És molt desagradable», deia per deixar clar que no estava contenta amb la tasca que li havien assignat.

Tot i això, a jutjar per les declaracions de la periodista gallega, tampoc ha estat un comiat dolorós per a ella referint-se al terreny personal. Tal com ella mateixa ha confessat, no manté un vincle estret amb el 'bailaor'.

«He coincidit molt poques vegades amb Antonio Canales. No tinc una relació amb ell. He intentat escoltar-lo i li he escoltat», reflexionava Corredera després que el 'bailaor' abandonés el plató de Telecinco.

A la presentadora, nascuda a Vigo, li ha costat entendre l'actitud del ja excol·laborador del programa, que va voler descarregar amb ella tota la seva ràbia.

«Li he dit que està enfadat, però no per picar-lo més. A veure, que jo no soc la teva enemiga, que jo a la fi soc la missatgera. Amb mi l'he vist enfadat», afegia Carlota.