Tamara Gorro en la calle

Roben a Tamara Gorro en el seu moment més complicat

Tamara Gorro travessa un mal moment després que hagi patit un robatori durant les seves vacances

La influencer Tamara Gorro i el seu marit, l'exfutbolista Ezequiel Garay, han començat amb mal peu les seves vacances d'estiu. Mentre iniciaven uns dies de descans a la platja, han estat víctimes d'un robatori a la seva residència de vacances. 

Segons sembla, els lladres que van robar dins l'apartament de Tamara Gorro sabien que no hi hauria ningú a dins Per tant, els assaltants van poder robar tot el que van voler i es van emportar diverses pertinences del matrimoni.

Tant Tamara com Ezequiel van denunciar els fets davant de la Guàrdia Civil. Després de posar la denúncia, la 'influencer' madrilenya ho ha explicat als seus milers de seguidors. Gorro acostuma a explicar el seu dia a dia per xarxes socials, encara que aquesta vegada es tracta d'un fet molt greu que l'ha deixat tocada. 

Robatori a l'apartament de vacances de Tamara Gorro

El dia del robatori era un dia qualsevol, la parella havia decidit anar a la platja fins que van tornar i van veure que faltaven coses. Les primeres declaracions de Tamara denotaven l'alegria que va sentir per no haver estat dins de casa quan van entrar els lladres.

«La casa té dues parts», explicava Tamara a les seves xarxes en un directe en què molts fans s'han preocupat per ella. «Jo vaig entrar, em vaig canviar, em vaig vestir i Ezequiel va notar que li faltaven coses. Vam veure que la porta estava oberta amb clau, no van forçar res», ha assegurat.

La 'influencer' ha reconegut que els lladres es van emportar un preuat botí del seu apartament. Però Tamara no ha volgut oferir més dades sobre les pertinences que els han robat. De fet, la Guàrdia Civil els va alertar d'ocultar qualsevol mena de detall sobre el cas per tal de poder avançar en la investigació. 

«Hem trobat un lloc meravellós i ara gaudirem del nostre dia»

Tot i que l'ensurt ja ha passat, Tamara Gorro sí que ha volgut manifestar que no se sent segura al seu apartament de vacances. Per això, han pres la decisió d'anar-se'n a un hotel proper, on tots estiguessin més tranquils.

«Per sort, no ha estat res. Hem trobat un hotel meravellós i ara gaudirem del nostre dia», sentenciava a través del seu compte d'Instagram.

A més, Gorro va denunciar la deixadesa de l'agència de viatges que havia organitzat les vacances amb la seva família. «Ens han dit que encara gràcies que no hi érem i ens han deixat de banda. Però, bé, estem sans i això és el que importa», lamentava. 

Encara que la majoria dels seus seguidors li han fet costat, alguns s'han mostrat reticents davant l'exconcursant de 'Mujeres, hombres y viceversa'. L'han culpat de compartir la seva vida privada a totes hores. Tamara suma dos milions de seguidors a Instagram i un donar tanta informació públicament pot tenir certs riscos. 

Com a nota positiva, Tamara Gorro va compartir ahir un vídeo dedicat al seu marit, amb el qual ha celebrat 11 anys al seu costat. Sens dubte, un dia per celebrar i oblidar el disgust que s'ha emportat.