Alba Carrillo sonriente en la calle

Revolució a Telecinco per l'últim revés d'Alba Carrillo a Olga Moreno

Alba ha destapat el secret d'Olga Moreno a 'Supervivientes'

Alba Carrillo és una de les concursants de 'La última cena', programa que ha utilitzat per tornar a atacar la seva enemiga més íntima: Olga Moreno. Ha passat pràcticament un mes des que la dona d'Antonio David va guanyar 'Supervivientes', però la seva victòria segueix generant polèmica.

En aquest sentit, Carrillo considera que l'andalusa ha destrossat la vida de Rocío Carrasco i no entén per què el públic li fa costat. Aquesta és la raó per la qual aprofita qualsevol de les seves intervencions per intentar demostrar que no és tan bona com sembla.

Olga Moreno s'ha guanyat el suport de l'audiència, almenys dels espectadors que han seguit la seva experiència a Hondures. La model, però, ha posat en dubte aquesta victòria, insinuant que algú va manipular les línies telefòniques per convertir-la en guanyadora.

'La última cena' ha convidat a participar en l'espai dos antics companys de l'empresària: Tom Brusse i Melyssa Pinto. L'exdona de Feliciano López admira la jove i ha intentat que el seu esforç sigui recompensat.

«A veure, estic intentant votar Melyssa, però em passa com a 'Supervivientes', que no m'arriben els missatges», comenta. Aquestes paraules fan referència a la remor que ha estat a punt d'arruïnar la victòria de l'enemiga de Rociíto.

Olga Moreno ha aconseguit els 200.000 euros del premi final del concurs, però molta gent dubta del seu èxit. Els seus detractors acusen l'organització d'haver manipulat les línies telefòniques perquè l'empresària sortís de Telecinco amb el xec.

Alba Carrillo posa en perill la seva feina

Alba Carrillo també ha participat a 'Supervivientes', però ha qüestionat públicament els seus responsables per atacar Olga. És probable que aquest atreviment li acabi passant factura, ja que la productora no voldrà comptar amb ella per cap dels seus programes.

La dona d'Antonio David va viatjar a Hondures sent una de les protagonistes de l'edició, però ningú pensava que podria guanyar el concurs. El poder de Rocío Carrasco és massa fort i tothom va donar per perduda la batalla.

No obstant això, l'empresària va demostrar que no té res a veure amb la guerra que el seu marit manté amb Rociíto. Els espectadors semblen donar-li suport, tot i que alguns consideren que tot és un muntatge tramat per Telecinco.

Alba Carrillo vol fer fora Olga Moreno de televisió

La tertuliana de 'Ya es mediodía' té molta informació sobre la família Flores, ja que manté una gran amistat amb Rocío i Fidel. Des del primer moment va condemnar Olga i va intentar per tots els mitjans que la seva trajectòria mediàtica fracassés com més aviat millor.

Moreno ha preferit mantenir-se al marge d'aquest escàndol perquè ja ha de lluitar contra una de les cares més influents de la crònica social. En cap moment ha contestat a Alba, encara que podria trencar el seu silenci en les seves properes col·laboracions.

Existeix la possibilitat que la dona d'Antonio David comenci a treballar als matins de Telecinco, cosa que Carrillo vol impedir. Per aquesta raó ha revelat com va ser la seva tèrbola victòria a 'Supervivientes', ja que molta gent desconfia del seu èxit.

Les línies telefòniques no van registrar tots els vots per problemes tècnics, gest bastant sospitós per als espectadors. Les xarxes socials han aplaudit la model per haver donat llum a aquest episodi tan turbulent.

L'exparella de Fonsi Nieto té un gran sentit de l'humor, així que mai ha carregat contra Moreno amb males paraules. Sempre ha fet gala de la seva ironia per intentar despertar una reacció que podria deixar-la sense alè.

L'andalusa ha demostrat tenir prou talent davant de les càmeres, així que no convé tenir-la com a enemiga.