Toñi Moreno caminando por la calle

Toñi Moreno, desesperada poques hores abans del seu gran moment: «Un drama»

La presentadora està feta un flam pel drama que està vivint

Toñi Moreno es troba en una molt bona etapa de la seva vida. A escala familiar, es porta molt bé amb la seva filla, Lola, i laboralment no li pot anar millor. De fet, està presentant un programa a Canal Sur i, a més, està col·laborant en diverses revistes.

Això sense oblidar que substitueix a Emma García a 'Viva la vida' durant la temporada estival. Un espai on no tot és perfecte i s'ha vist immersa en moments tensos, per exemple, amb el col·laborador José Antonio Avilés.

A tots aquests projectes, ara se n'hi afegeix un altre. Un nou programa de Telecinco que es va estrenar ahir i que va angoixar Toñi, que pateix un problema de salut que li pot impedir estar en les millors condicions.

El seu nou projecte

Aquest divendres, l'andalusa va estrenar oficialment un nou programa a Mediaset. En concret, el grup ha confiat en ella per ocupar la graella amb un programa anomenat 'Viva el verano'. Serà el substitut perfecte per a les habituals reposicions del 'Deluxe'.

En realitat, es tracta d'un format que vol ser la versió nocturna del conegut 'Viva la vida'. Per aquest motiu, hi tindran cabuda des d'entrevistes fins a reportatges i moments divertits.

El programa s'emetrà a la nit, on la gaditana comptarà amb la presència de col·laboradors habituals del cap de setmana. 

El drama de Toñi hores abans que comenci 'Viva el Verano'

Evidentment, que Mediaset aposti per ella en aquest nou espai és una satisfacció i una gran oportunitat. De fet, Moreno està encantada de la confiança que li han transmès i molt il·lusionada per aconseguir triomfar. 

Tot un sac de nervis i de ganes. Però hi falta una cosa: abans de l'estrena, estava desesperada perquè havia agafat ronquera. Estava molt preocupada per la situació, ja que podria afectar la seva actuació. Així ho va fer conèixer als seus seguidors a xarxes, a través d'imatges. 

Va compartir un vídeo en el qual apareixia al llit, recentment aixecada. En ell, deia que el seu problema tenia un origen: l'aire condicionat.  Això sí, no va voler preocupar els seus fans per si sospitaven que pogués tenir una altra malaltia.

Ho va fer dient: «M'he fet la prova de la COVID-19 i els antígens. Estic estupenda, el que tinc és un constipat». De la mateixa manera, va manifestar que «he de tenir la veu perfecta». Per això, no va dubtar a demanar consells i trucs per aconseguir-ho. Caldrà veure si van fer efecte o no.

Toñi prepara l'entrevista més important de la seva estrena

Mentre recuperava la veu, l'andalusa es trobava treballant a fons en el programa de la nit. Més exactament, es va centrar en l'entrevista «estrella», que realitzava al torero José Ortega Cano.

El dretà ha viscut uns mesos molt complicats i no va dubtar a preguntar-li tot el que s'ha posat davant el focus mediàtic. Així, el marit d'Ana María Aldón parlarà dels seus problemes de salut i també dels conflictes que una de les seves germanes ha tingut amb ella.

Per descomptat, donarà el seu punt de vista sobre la sèrie documental de Rocío Carrasco i també opinarà sobre la segona temporada de la producció, en la qual ell i la família Mohedano seran els protagonistes.