Saray Montoya al plató de 'Supervivientes'

Mor als 36 anys la cunyada de Saray Montoya: «Haurà fet una festa»

La cunyada de Saray Montoya va morir per la covid-19 i se li va practicar una cesària abans d'ingressar-la a l'UCI per a salvar el nadó

Saray Montoya ha rebut un revés després de la mort de Pilar Rubio Salguero, germana del seu marit, Jorge Rubio 'el Canastero', a causa de la covid-19.

La cunyada de Saray Montoya estava ingressada en un hospital de Sevilla i ha mort a l'edat de 36 anys. Aquesta informació d'última hora ha estat publicada a la pàgina web del diari digital 'El Español'.

Aquest mitjà ha contactat amb Ricardo Corzo, l'advocat de Nicolás Rubio Salguero, i Nicolás Rubio Silva, sogre i cunyat de Saray. Recordem que Saray els va acusar d'haver-la apunyalat.

«Saray Montoya haurà fet una festa», sosté l'advocat del seu cunyat

El lletrat ha fet públic que a Pilar se li va haver de fer una cesària d'urgència per a salvar la vida del seu fill. Després, la dona va ser traslladada a l'UCI, i el luctuós final ja és conegut per tothom.

«Després de la mort de Pilar, Saray haurà fet una festa. O almenys això va dir que faria, perquè tot aquest conflicte ve d'aquí. Ve de les burles i les mofes d'ella i de la seva filla quan Pilar es va infectar de coronavirus» , sentencia el lletrat a 'El Español'.

«La família està destrossada, imagina't... Tot el que els està passant és espantós, i a sobre amb aquest problema...», afirmava Ricardo Corzo.

A més, l'advocat ha posat de manifest que les versions de Saray i la seva filla són totalment diferents de les de Nicolás pare i fill. Segons Saray, el seu sogre, el seu cunyat i dos homes més la van apunyalar per una discussió que havien tingut el seu marit, Jorge, i el seu cunyat, Nicolás.

Naiara i Saray Montoya a 'Viva la Vida'

A principis de 2021, Saray va contraure la covid i la seva família política no en va voler saber res. Ara, la malaltia ha canviat de bàndol i ha matat Pilar. Segons Saray, per no preguntar-los com estaven, la família del seu marit va voler matar-la a ella i a la seva filla.

Per a Ricardo Corzo, la història és molt diferent. Revela que el marit de Saray va trucar diverses vegades a la seva família preguntant per la jove. Saray va estar uns quants dies a l'UCI de l'Hospital Virgen del Rocío.

Després de «no preocupar-se per ella durant més de cinc dies», Nicolás, el seu pare, li va dir que no tornés a trucar i li va penjar el telèfon.

La versió radicalment diferent de Ricardo Corzo

En teoria, Naiara, la filla de Saray Montoya, va enviar diversos missatges a la família insultant-los i afirmant que Pilar moriria «perquè ho estem demanant nosaltres».

«El dia que es mori ho celebrarem», deia suposadament. Al cap de poques hores, segons Corzo, la dissenyadora i el seu marit van trucar a Nicolás Rubio Salguero i el van amenaçar de matar-lo.

Les trucades no van parar en tota la matinada i la tarda següent. Un cop, van assegurar que eren a la porta de casa seva «amb tisores per a punxar la porta i trencar una mosquitera". Totes dues se'n van anar a una altra casa, on van sentenciar que els esperarien per a «ajustar-los els comptes».

Després d'això, com que no van veure ningú, Saray i la seva filla es van desplaçar a casa d'una de les seves tietes al barri de Cerro del Águila. Des d'allà, suposadament van tornar a amenaçar la seva família política.

Alguns parents van anar a parlar amb ells, «per no tenir més problemes. I llavors Saray, la seva filla Naiara i almenys tres persones més els van sorprendre amb tisores de costura grans», assegura l'advocat.

Se suposa que «amb aquestes tisores van agredir els familiars del seu marit», segons va dir Ricardo Corzo en un comunicat als mitjans de premsa.