Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Rocío Flores

Jorge Javier diu, per fi, què pensa de Rocío Flores: «M'ha sorprès»

El presentador de 'Sálvame' ha estat molt clar i directe sobre Rocío Flores

Jorge Javier Vázquez està de vacances. Està descansant molt i agafant energia per a la nova temporada, que comença molt aviat. I li farà falta perquè es posarà al capdavant d'un nou reality: 'Secret Story, la casa de los secretos'.

Tot i així, ha fet una pausa de les vacances per a concedir una entrevista a 'Lecturas'. En aquesta parla de moltes coses, entre d'altres, que va estar a punt de deixar-ho tot després de la mort de Mila. I també dels seus problemes amb Hisenda.

De la mateixa manera, ha utilitzat aquesta exclusiva per parlar alt i clar sobre Rocío Flores. De manera sincera, ha donat a conèixer el que pensa d'ella. I la veritat és que les seves paraules no deixen indiferent a ningú.

Jorge Javier dona la seva opinió sobre Rocío Flores

El presentador coneix bé la filla d'Antonio David, ja que han compartit plató en diverses ocasions. La vegada que van passar més temps junts va ser quan ella va exercir de defensora del seu pare a 'GH VIP 7' i quan després va decidir participar a 'Supervivientes'.

En tots dos espais va quedar clar que el català i la jove es portaven molt bé. Ara, però, les coses han canviat.

Ell es va posicionar a favor de la mare d'ella, Rocío Carrasco, quan aquesta va trencar el silenci a la seva docusèrie. I això ha donat lloc a que la noia l'hagi vetat, motiu pel qual no han tornat a coincidir a la televisió.

A l'entrevista, Jorge ha parlat, precisament, de totes aquestes situacions recents entre els dos. Com sol ser habitual en ell, ha estat molt directe: «Aquesta Rocío no és la que jo vaig conèixer. Vaig conèixer una noia vulnerable a qui et venien ganes d'abraçar. Era molt carinyosa i molt propera. Un encant. Desvalguda».

Però ara, segons el seu punt de vista, la noia ha canviat. La manera com s'ha mostrat als platós defensant Antonio David o directament carregant contra Rociíto ho fa evident. Tant és així que el presentador ha dit: «Aquesta Rocío que he conegut no m'agrada».

Això sí, ha exposat el següent: «Entenc que per a ella també és molt complicat. Tot d'una et diuen: "Tot el que creies no és així". Crec que està en xoc».

«No se li pot exigir una resposta immediata a la docusèrie. Ha de fer el seu procés», ha afegit.

Jorge Javier Vázquez carrega contra Rocío Flores

Encara que, en certa manera, ha 'justificat' el canvi d'actitud de la jove, no ha pogut evitar ser molt dur amb ella. Exactament amb el fet que no hagi mostrat gens d'empatia amb la seva mare. Ni tan sols quan aquesta ha explicat a la televisió els presumptes maltractaments que li va infringir el seu ex o que es va intentar suïcidar.

No entén aquest distanciament de Rocío cap a la seva progenitora, a qui fins i tot va arribar a donar una pallissa. No comprèn aquesta actitud i així ho ha manifestat: «M'ha sorprès la seva postura». Unes paraules que venen a reiterar l'opinió que va donar al respecte fa unes setmanes.

En una entrevista que li van fer sobre la seva última obra de teatre, Jorge va arribar a dir: «M'ha sorprès molt la fredor de Flores».

És més, sobre la possible reconciliació entre mare i filla va ser molt contundent: «Entenc perfectament Carrasco. He vist la seva filla i he vist que té zero empatia amb ella. Per això, entenc que ara no vulgui tenir relació amb ella, perquè seria tornar al mateix d'abans».

«Totes dues s'han de treballar molt. El que va passar entre elles és molt fort i no es tracta de veure's i perdonar-se, requereix un treball psicològic important».