Rocío Carrasco i David Valldeperas passejant junts pel carrer amb la mascareta posada

A la llum perquè Rocío Carrasco abandona David Valldeperas en el pitjor moment

Rocío Carrasco ha sigut la gran absent després que David Valldeperas perdés a la seva mare

David Valldeperas travessa un dels moments més complicats de la seva vida després de perdre a la seva mare. Ella era un dels pilars de la seva vida i ha mort amb 91 anys, una edat que portava molt bé.

Així ho compartia el mateix director de 'Sálvame' a les seves xarxes socials. «Aquesta foto representa un dels molts homenatges que em va brindar al llarg de la seva vida. Ens encantava perdre'ns per aquí i parlar de nosaltres», començava escrivint.

«Em va omplir de mims, atencions, afecte i amor. Soc un dels seus tres productes. No sé si molt perfecte, però enormement satisfet de com em va modelar durant anys per ser com soc. Gràcies, Mareta per tot. El món serà diferent a partir d'ara. T'estimo!».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquests moments tan durs, Valldeperas ha rebut l'afecte i el suport dels seus companys. «T'estimo, Valde! Ella estarà sempre amb tu», comentava Anabel Pantoja.

I ella no ha estat l'única, ja que els missatges no han deixat de succeir-se. «El nostre homenatge a la Mareta serà estimar-la tota la vida, tota la teva nova vida, estimat David», assenyalava Carlota Corredera. També María Patiño, Laura Fa o Kiko Matamoros han acompanyat al seu director en el seu dia més trist.

«Sempre, Mareta», «Aquest orgull de fill ho diu tot. T'estimem» o «T'envio tot el meu afecte. Sempre estarà amb tu», són alguns dels comentaris.

No obstant això, hi ha hagut una notable absència que ha cridat molt l'atenció, la de Rocío Carrasco. Valldeperas ha estat un dels grans suports de la filla de 'la més gran' i que l'ha ajudat a renéixer televisivament parlant.

Ell, al costat de Carlota Corredera, són els seus grans suports en 'Mediaset'. I per això sorprèn tant que en un dels pitjors tràngols en la vida del director, Carrasco no hagi volgut manifestar-se de cap manera.

Els motius de Rocío Carrasco per no estar al costat de David Valldeperas

Ha estat la mateixa Corredera qui ha explicat els motius que té la seva amiga per no anar al comiat de Mareta. «Tenia motius suficients per no acudir a aquest comiat», ha comentat. «Hi ha moltes maneres de manifestar el suport a un amic quan la mort es creua en el seu camí».

Però quins són aquests motius? Rocío Carrasco segueix desapareguda des que va tenir lloc la final de 'Supervivientes' i Olga Moreno es proclamés guanyadora.

Això va suposar un dur cop per a ella, perquè també va haver de veure el seu fill aparèixer en televisió per primera vegada per llançar-se als braços d'Olga. Una bufetada sense mà que li demostra que segueix sense comptar amb l'afecte de Rocío i David Flores.

Des de llavors, i després d'haver estat fitxada com a nova defensora de l'audiència a 'Sálvame', Carrasco no ha tornat a acudir al seu lloc de treball.

En concret, fa un mes que no dona senyals de vida, tot i que la seva secció, 'Hable con ella', es presentava com una autèntica bomba al programa. Sembla, però, que les xifres d'audiència no van acompanyar al seu retorn televisiu, ja que no va ser tan ben rebut pel públic com s'esperava.

El que està clar és que també hi ha gran part de l'audiència que espera amb ànsia el seu retorn. «Dies, perquè bons seran al setembre quan Rocío Carrasco torni a 'Sálvame' i comenci la segona part del documental», comentava una usuària a Twitter.

Seguir-li el rastre resulta molt complicat, ja que la dona de Fidel Albiac no compta amb xarxes socials on compartir el seu dia a dia. Així, tot indica que caldrà esperar a la tardor per veure-la reaparèixer en pantalla. En aquest moment s'emetrà la segona part de la docu-sèrie, titulada 'En el nombre de Rocío'.