Muntatge fotogràfic d'Andrea Janeiro amb el seu xicot Daniel Wozza

La mort que va enfonsar la vida d'en Daniel, el xicot d'Andrea Janeiro

El gendre de Belén Esteban va patir una dura pèrdua sent molt petit

Daniel Wozza s'ha convertit en famós després d'iniciar una relació sentimental amb Andrea Janeiro. Ha passat, sense voler-ho, de ser un absolut desconegut a casa nostra a suscitar un gran interès.

La veritat és que la seva noia està molt preocupada per mantenir la seva vida allunyada dels mitjans de comunicació. I de fet, ho ha aconseguit. No obstant això, no pot impedir que ara s'hagin revelat dades de la seva parella.

Concretament, s'ha publicat que aquest jove anglès de 20 anys ha madurat molt aviat. I tot perquè durant la seva infància va patir una pèrdua que el va marcar per sempre. Aquesta va ser la mort de la seva mare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Daniel, el xicot d'Andrea Janeiro, i el dur revés que li va donar la vida

Fa uns anys va ser quan vam conèixer l'existència de Daniel. I és que es va revelar que havia aconseguit enamorar la filla de Belén Esteban. Tot va succeir després de conèixer-se durant unes vacances a Benidorm.

Aquest primer contacte va ser especial i va fer que, a poc a poc, iniciessin una relació que actualment està consolidada, ja fa tres anys que estan junts. Actualment, viuen al Regne Unit, perquè els dos estudien al Birmingham Metropolitan College.

Daniel Wozza i Andrea Janeiro en diverses fotos de xarxes socials
Daniel Wozza i Andrea Janeiro tenen una relació consolidada com ell mostra en xarxes socials | xarxes socials

D'ell s'ha sabut també que té una gran semblança amb Justin Bieber, l'ídol musical d'Andrea, i que no ha tingut una vida gens fàcil. En efecte, s'ha aconseguit descobrir que tot i la seva curta edat, ha patit un dels pitjors tràngols pels quals es pot passar. I aquest no és altre que el fet de perdre a una mare.

Ell tenia 12 anys quan la seva progenitora va morir amb només 34 anys. Com és d'imaginar, aquesta situació va causar un gran mal a Daniel i el va fer madurar a passos de gegant. Tot i que no va ser fàcil afrontar el dur tràngol, va trobar el suport en dues persones importants: el seu pare i la seva germana.

Wozza ha continuat amb la seva vida i ha aconseguit no quedar-se ancorat en el sofriment. Això sí, cal tenir en compte que mai s'ha oblidat de la dona que li va donar la vida.

Per aquest motiu, periòdicament, no dubta a visitar la tomba d'ella, sol o amb la seva germana, per deixar-li flors, notes i ninots de peluix. D'aquesta manera, és com segueix recordant-la i mostrant-li l'amor que sentia, sent i sentirà per ella.

Més detalls de la vida de Wozza, el gendre de Belén

A més d'aquest episodi tràgic de la seva vida, a poc a poc, s'han anat donant a conèixer més detalls del jove anglès. Així, per exemple, s'ha sabut que sent adolescent va dur a terme el servei militar. És més, va aconseguir obtenir un títol en matèria de protecció i estratègia de la feina.

Encara que l'exèrcit li agradava, poc després va prendre la decisió d'iniciar estudis universitaris. Per aquest motiu aquest any realitzarà el tercer curs a la mateixa universitat que la seva parella.

Però encara hi ha més. També es coneix que és un apassionat de la mar i que té una estupenda relació amb la seva sogra. Tan bona connexió hi ha amb Belén Esteban que ella no va dubtar a parlar d'ell en 'La Última Cena'.

El que va succeir és que va haver de cuinar un filet Wellington i va quedar molt contenta amb el resultat. D'aquí que digués: «Aquest és un plat anglès i l'hi vull dedicar al meu gendre, que és anglès».

Aquesta va ser la primera vegada que va parlar del jove, però no ha estat l'única. Exactament a 'Sálvame' no va dubtar a treure la cara per ell i els seus compatriotes.

Tot va ocórrer quan alguns col·laboradors van titllar els britànics de ser poc afectuosos i de ser molt 'aficionats' a l'alcohol. I davant d'això, la de Paracuellos va manifestar: «Això que diuen que són freds, doncs serà el seu caràcter. Però jo he de dir que el meu gendre és anglès i hi ha de tot».