Carlota Corredera posant somrient en un photocall

Carlota Corredera demana perdó a Marta López a 'Sálvame': «Ho sento»

Carlota Corredera ha sentit la necessitat de sincerar-se amb la seva companya Marta López

Carlota Corredera és molt transparent i tot el que pensa ho acaba dient davant les càmeres de 'Sálvame'. Però, a vegades els col·laboradors i presentadors no saben diferenciar entre el que correspon a la vida privada o pública.

Segons sembla, fa uns dies Marta López li va explicar fora de càmeres a Carlota que estava il·lusionada perquè estava coneixent a un noi. No obstant això, aquesta informació que havia de mantenir-se en secret, va acabar revelant-se en directe.

Per això, la tranquil·litat de la col·laboradora va veure's capgirada, ja que es va generar un gran enrenou. I és que López ja ha estat protagonista de dos romanços accidentats, primer amb Alfonso Merlos i després amb Efrén Reyero.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara, però, la col·laboradora estava gaudint d'un respir mediàtic, anant a 'Supervivientes' i exercint com a col·laboradora de televisió. Però aquesta filtració de Carlota torna a posar al punt de mira a la tertuliana.

Des que es va explicar que López estava començant a conèixer a un jove ben plantat, anomenat Rubén, han sigut desenes les trucades que ha rebut la direcció de 'Sálvame' per destapar-ho.

Segons sembla, la tertuliana hauria tornat a triar malament a la seva nova conquesta i les seves intencions estarien lluny de viure un bonic romanç.

Kiko Hernández va obrir la veda assegurant que no es tractava d'una persona clara i que la seva exhibició desmesurada a les xarxes socials, deixaven clar que busca fer-se famós o conegut. I, sense ser Kiko un expert en llenguatge no verbal, sembla que ha endevinat la tecla sobre qui podria ser el nou romanç de la seva amiga.

Ara que ha esclatat la vida privada de la tertuliana, Carlota Corredera ha volgut demanar-li perdó en directe per haver exposat la seva intimitat davant de les càmeres televisives.

D'aquesta manera, ha provocat que ara es tornin a dedicar hores i hores a qüestionar la forma que té Marta d'escollir els seus xicots i el paper que acaben jugant a la televisió.

Tot i això, ara Marta ha d'aguantar com la seva vida privada torna a agafar una rellevància pública i apareixen nous personatges disposats a trencar el seu amor d'estiu. De fet, la primera a fer-ho ha estat Samira Jalil, assegurant que Rubén ja hauria intentat estar amb ella abans de sortir amb la col·laboradora de 'Sálvame'.

Tanmateix, Marta va saber frenar el cop i va assegurar que ja coneixia l'amistat que hi havia hagut entre Samira i la seva parella. Una cosa que va descol·locar completament a la jove, ja que no va saber seguir defensant el seu atac al plató. Però atenció perquè encara hi ha més, i Marta López podria tornar a ser la protagonista de l'estiu.

Marta López no té bon ull

El nou xicot de Marta López ja hauria intentat participar en un 'reality' de televisió. Un intent per convertir-se en famós, però que va haver d'abandonar en veure en perill la seva feina com a policia nacional.

D'altra banda, la col·laboradora assegura que si el seu noi decidís sortir a la televisió, ella ho deixaria automàticament perquè ja sap com funciona el fet de mediatitzar una relació amorosa.

Però compte perquè la situació podria complicar-se. I és que 'Sálvame' assegura que sortiran noves famoses que han mantingut alguna mena de relació amb Rubén. Una d'elles, en concret, és Cristini, concursant de 'La Casa Fuerte' i que no tindria cap mena d'inconvenient en explicar-ho tot a la televisió.

Per tant, el consell que li estan donant els seus companys és que no s'avanci tant en explicar les seves il·lusions en antena. Un fet que acaba gargotejant uns inicis que haurien de ser bonics. No obstant això, veurem el que triga aquest noi a aparèixer al 'Deluxe' i començar a formar part de tot això.