José Fernando Ortega

José Fernando i la petició a la seva germana Rocío Carrasco quan deixi el centre

José Fernando està penedit i intentarà reconciliar-se amb Rociíto

José Fernando està desitjant sortir del centre psiquiàtric on fa cinc anys que està ingressat. Rocío Carrasco serà testimoni del ressorgir del seu germà, ja que el jove vol fer tot el possible per recuperar la relació amb ella.

José Fernando viurà en una casa que el seu pare, Ortega Cano, li ha comprat amb els diners que va heretar de Rocío Jurado. El torero ha aconseguit que el seu fill deixi enrere les ombres del passat i comenci de zero en un ambient diferent.

Rocío Carrasco té molt en comú amb el colombià, perquè els dos han ressorgit de les cendres i han recuperat la il·lusió. El germà de Gloria Camila vol posar-se en contacte amb ella quan aconsegueixi la llibertat absoluta.

El fill adoptiu de 'la més gran' ha patit molt per la seva relació amb Michu, mare de la seva filla, Rocío. Aquesta ha estat acusada d'aprofitar-se de la seva fortuna, tot i que sembla que han solucionat els seus problemes pel bé de la nena.

José Fernando vol generar els seus propis ingressos, així que està disposat a reprendre la seva faceta pública i participar en algun programa. Segons la revista 'Diez Minutos', el germà de Rociíto vol concursar a 'Gran Hermano VIP' i encarrilar el seu futur.

En el seu famós documental, Rocío Carrasco va assegurar que s'estima molt els seus germans, així que estaria encantada de reprendre el contacte amb ells. El problema és que José pretén participar a la premsa del cor i potser la nova reina del feminisme té cert recel.

José Fernando vol recuperar Rocío

Rociíto ha signat un contracte amb Telecinco per a vendre la segona temperada de la seva polèmica docusèrie. En aquesta ocasió se centrarà en la família Mohedano i revelarà per què no té relació amb cap dels seus dos germans.

José sempre ha tingut un vincle molt especial amb ella, o almenys això és el que ha sortit publicat. De fet, era un dels pocs membres de la família convidats al casament de Rociíto amb Fidel Albiac.

El problema és que Antonio David es va posar enmig d'aquesta relació i Rocío es va sentir traïda pel colombià. Gloria Camila també va formar part d'aquest escàndol, així que també va decidir allunyar-se d'ella.

Ortega Cano ha fet tot el possible perquè el seu fill deixi de banda les addiccions i se centri en el que realment importa. La família Jurado sempre se l'ha estimat molt, motiu pel qual tots han estat molt preocupats per ell.

Rosa Benito va explicar que de petit José Fernando era adorable, però que amb el pas del temps es va ajuntar amb males companyies. Rocío Jurado li va deixar un milió d'euros en herència i hi va haver molta gent que va intentar aprofitar-se de la fortuna.

Rociíto podria rebutjar el seu germà

Rocío Carrasco ha començat una nova etapa en què ha aconseguit guanyar-se l'afecte de gran part del públic. Assegura que ha estat una dona maltractada i que cap membre de la seva família ha donat la cara per ella, ni el seu propi germà.

José està molt penedit del seu comportament, així que no pararà fins a aconseguir que la nova reina del feminisme el perdoni. No obstant això, hi ha la possibilitat que aquesta reconciliació no es produeixi mai, ja que podria ser que Rociíto se senti utilitzada.

Així doncs, és probable que el rebutgi, perquè ja ha hagut de fer front a massa traïcions i no vol seguir patint. No obstant això, sembla que el fill d'Ortega Cano és completament sincer i que l'únic que pretén és recuperar el temps perdut.

Gloria Camila està molt orgullosa del seu germà, ja que aquest està a punt de complir condemna i això vol dir que s'ha recuperat. Sembla que els escàndols que va protagonitzar són cosa del passat. Ara només queda gaudir de la seva nova vida.