Carlota Corredera sonriente en un photocall

Carlota Corredera revela quin sou té a 'Sálvame'

La periodista gallega és una de les més ben pagades del programa de Telecinco

Carlota Corredera ha fet un pas al costat per intentar que l'audiència recuperi la confiança en els directors de 'Sálvame'. Antonio Canales ha estat acomiadat públicament i s'ha venjat d'ells desvelant els secrets més foscos del programa.

Carlota assegura que l'espai segueix tenint un èxit aclaparador entre el públic i no entén les paraules de Canales. Va acusar els seus caps de culpar-lo del fracàs dl programa, però «la culpa no és només meva, acabo d'arribar», va rebatre amb orgull.

La presentadora no té cap problema en reconèixer els errors de l'equip directiu, tot i que garanteix que es troba molt a gust treballant amb ells. Seguint el seu discurs, com més programes setmanals presenta, millor per ella. 

Carlota Corredera va començar dirigint 'Sálvame', però fa molts anys que va decidir renunciar al seu lloc per ser conductora del programa. Aleshores, les condicions del seu contracte van canviar, ja que ara el seu sou depèn de les vegades que aparegui a la televisió.

«Cadascú té els seus acords i el seu règim. Jo, si vinc, cobro, si no vinc, no cobro», confessava sota l'atenta mirada de tots els seus companys.

Carlota Corredera va triomfar després d'abandonar la direcció

Carlota formava part de l'equip directiu del programa i va aconseguir que tres milions d'espectadors connectessin diàriament amb l'espai. De fet, va començar promocionant els continguts del 'Deluxe' cada divendres i aquí va canviar tot. 

La periodista gallega va demostrar de seguida el seu gran talent davant de les càmeres i li van donar més protagonisme. D'un dia per l'altre, va substituir Jorge Javier Vázquez i des d'aleshores ningú ha estat capaç de treure-li el lloc. 

Corredera no ha revelat quin és exactament el seu sou, tot i que ja se sap que és una de les persones més ben pagades. Abandonar la direcció li ha anat molt bé, tant a nivell econòmic com professional.

Els comunicadors que substitueixen Jorge Javier guanyen menys que ell perquè el seu contracte és diferent. El català ha signat un acord amb la cadena pel qual cobra una quantitat fixa, no com la seva companya, que depèn del nombre de vegades que presenti.

Carlota defensa 'Sálvame': «No hi ha gat amagat»

La presentadora està molt molesta amb el seu antic col·laborador, Antonio Canales, perquè considera que ha posat en dubte el prestigi de 'Sálvame'. L'artista va assegurar que estaven enganyant els espectadors, ja que el programa estava a punt de desaparèixer.

«Jo seré una venedora de fum, el que vulgueu, però en el tema de les xifres no hi ha cap secret. No em sembla just que la gent interioritzi aquest missatge perquè una mentida no es fa veritat per repetir-la moltes vegades». 

El compromís de Corredera amb el programa ha anat augmentant, fins al punt que ha desvelat els secrets del seu contracte. La gallega està molt orgullosa de treballar a Telecinco i vol que la gent valori l'esforç del seu equip.

«Nosaltres venim aquí cada dia, des del 2009, sense vacances, no hem parat mai. Tots que els que hi estem al darrere, ens aixequem per fer que el programa sigui el millor possible, el nostre treball és distreure la gent».

Carlota també s'ha pronunciat sobre un dels temes més controvertits dels últims dies: el final de 'Sálvame'. Després que Canales digués que l'audiència havia baixat, tothom volia saber les explicacions de la direcció.

«Demano respecte per l'equip, que treballa al màxim perquè tots puguem menjar.  No sé quant temps ens queda, però intentarem fer-ho sempre el millor possible», afirma la periodista gallega.