YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Carlota Corredera avisa: Andrea Janeiro pot destrossar el seu pare Jesulín

La presentadora de 'Sálvame' va trencar una llança a favor de Belén Esteban

Carlota Corredera a 'Sálvame'
Carlota Corredera avisa: Andrea Janeiro pot destrossar el seu pare Jesulín | Telecinco

Andrea Janeiro fa molts anys que és protagonista del món del cor i la premsa rosa malgrat que ella en cap moment ho ha volgut ser. De fet, quan va fer els 18 anys, va enviar un comunicat als mitjans de comunicació demanant mantenir el seu anonimat i volent mantenir-se al marge de la televisió i de les revistes del cor. 

La seva mare, Belén Esteban, sempre ha dit que vol evitar parlar d'ella, per respecte a la petició de la seva filla, però per uns motius o per uns altres, sempre acaba pronunciant-se, especialment quan es parla de la mala relació que té amb la seva filla o sobre la seva família amb María José Campanario.

Aquest dimarts, 28 de juliol, a 'Sálvame', van posar unes imatges de 'Viva la vida' on Carmen Pardo parlava de la relació que té Jesulín de Ubrique amb la seva filla Andrea, i la de Paracuellos no va poder evitar encendre's i tornar a pronunciar-se sobre aquest tema. 

Carmen Pardo havia revelat que Belén i Jesulín tenien un pacte quan la nena era petita pel qual Andrea havia d'anar a Ambiciones, la casa on viuen els Ubrique, cada 15 dies, però que Belén no va respectar aquest pacte i sempre va donar les culpes de la situació a María José Campanario. La periodista, amiga de la Campanario, va recordar també les paraules de Jesulín de fa un temps sobre aquest tema: «Quan tingui 18 anys parlaré amb la meva filla».

Belén Esteban s'encèn per les acusacions de Carmen Pardo

Belén Esteban no va poder aguantar aquestes declaracions i va llençar una pregunta mirant a càmera, parlant directament a Carmen Pardo: «Tu n'estàs segura? Sempre culpeu a la mateixa, a mi. Ja n'hi ha prou!», va dir amb el to de veu que la caracteritza. 

Com que veia que la situació podria marxar-li de les mans, i volia mantenir la promesa a la seva filla, Belén va abandonar momentàniament el plató, però va tornar cridant que «a una li paga els estudis i a l'altra no li paga res!», en referència als estudis superiors que la filla del torer amb María José Campanario està realitzant als Estats Units. 

«Ara té 21 (anys), i on està (el seu pare)? On? Que no li fa falta! N'estic fins als ous de les mentides! Fins als ous estic!» deia abandonant de nou el plató. Però el seu disgust era tan gran que de nou va tornar. «Què ha dit Carmen Pardo? Que eren 15 dies amb mi i 15 dies amb ell? Era custòdia compartida i després de 20 anys ens assabentem ara?», es preguntava. 

Carlota Corredera, veient com de nerviosa s'estava posant Belén Esteban, va voler defensar la seva companya assegurant que «Andrea Janeiro podria destrossar el seu pare i no ho fa», lloant la bona educació que la jove ha rebut per part de la seva mare, ja que ha preferit mantenir-se en silenci durant tots aquests anys sabent que les seves paraules podrien omplir hores de programació i, a més, les seves butxaques. 


Comentaris

envia el comentari