Tota la família de Carlota Corredera, preocupada per la mare de la presentadora

La presentadora de 'Sálvame' mostra la seva angoixa després de la defunció del seu oncle

Carlota Corredera a 'Sálvame'
Tota la família de Carlota Corredera, preocupada per la mare de la presentadora | Telecinco

Carlota Corredera apareixia a 'Sálvame' dies després de l'anunci de la mort del seu tiet per Covid-19. Encara afectada per la trista pèrdua, la presentadora no volia deixar escapar l'ocasió per enviar un missatge de conscienciació als espectadors sobre el risc que existeix de contagi i l'important que resulta complir amb les mesures de protecció i seguretat.

A ella li ha tocat viure la pèrdua del seu oncle lluny de Vigo, la seva ciutat natal, i lluny dels seus. Per aquest motiu va patir, encara més si és possible, no poder acompanyar a la seva família, i especialment a la seva mare en aquests durs moments.

La preocupació de Carlota Corredera per la seva mare

La presentadora de 'Sálvame' ha viscut un dels moments més durs personalment. Fa tan sols una setmana, el seu tiet Fernando, conegut a la família com Nano, moria amb 76 anys a conseqüència del Coronavirus. La trista pèrdua segueix pesant a la família, especialment en la seva mare a qui Carlota va voler enviar un missatge d'afecte, preocupada per la gran pena que sent.

«Li vull enviar un petó enorme a la meva mare, a les meves tietes i els cosins que estan passant un moment molt complicat», començava dient la presentadora visiblement emocionada i amb la veu trencada. Carlota Corredera sempre s'ha mostrat com una persona molt familiar i estar separada d'ells, i amb la delicada situació epidemiològica per la qual estem passant, provoca que no ho passi bé.

«Moltes vegades hem escoltat a la tele que hi ha milers de persones que se n'han anat sense poder acomiadar-se, sense poder dir-los que els estimes. Quan toca a la teva família, ets conscient de la pel·lícula de ciència-ficció que estem vivint», assenyalava amb llàgrimes als ulls. «El meu oncle sabia que si s'encomanava no ho superaria i així ha estat», continuava.

Carlota fa una crida

En més d'una ocasió des de 'Sálvame' s'ha fet tota mena de crides perquè la població sigui conscient del risc que existeix de contagi. Aquesta vegada, les paraules de Carlota Corredera anaven carregades d'emoció i desesperació. Segons ha explicat, el seu oncle era una persona «de molt risc» i sabia el que implicaria encomanar-se, però només tenia 76 anys.

La periodista apel·lava a la responsabilitat individual i reiterava l'important que resulta cuidar-se. Aprofitant la venda que ofereix el programa de les tardes de Telecinco, Carlota feia una reflexió sobre la vacunació i el vital que resulta que la gent sigui immunitzada.

«El meu oncle no va arribar a temps de tenir aquesta vacuna, tant de bo ens organitzem per fer vacunacions massives i que aviat puguem viure sense por i sense haver d'acomiadar a familiars, sense poder acomiadar-nos d'ells, sense poder dir-los que els estimes, sense poder ni tan sols agafar-los de les mans». A més hi afegia: «Des d'aquí vull dir que cal tenir molt de compte, tenir responsabilitat individual. Tots. Tant de bo aconseguim tenir una vacunació massiva», concloïa Carlota.

El seu comiat

La pandèmia està provocant que moltes persones morin sense poder comptar amb la companyia dels seus. A això se li suma el dur que resulta per als familiars no poder acomiadar-se en condicions i el molt que significa aquest últim 'adéu'. Per Carlota Corredera tampoc ha estat gens fàcil viure en la distància la mort del seu oncle Nano i sentir la pena que embarga a tota la família.

El seu missatge d'ahir va ser un petit homenatge a ells que se suma al qual li va dedicar al seu oncle a les xarxes socials quan va conèixer la trista notícia: «Quina tristesa no poder haver-te dit per última vegada el molt que t'estimàvem tots i totes les teves nebodes», va escriure la presentadora lamentant no haver pogut parlar amb ell per última vegada.


Comentaris

envia el comentari