Carlota Corredera sonriendo con una planta detrás

Carlota Corredera i l'home que torna a la seva vida després d'un «període de reflexió»

Carlota Corredera dona una segona oportunitat i aposta per la reconciliació

Feia mesos que Carlota Corredera no coincidia amb una de les persones més habituals a 'Sálvame'. L'estiu passat, la relació es va trencar després d'una sèrie de confrontacions que van provocar una crisi que no van aconseguir superar.

La intervenció d'una tercera persona va ser l'encarregada de dinamitar la parella. Concretament, la filla de Rocío Jurado i la defensa que Carlota sempre n'ha fet. En aquest sentit, les posicions contràries al testimoniatge de Rocío eren superiors per a la presentadora i donava per acabada la relació.

Ara, tres mesos després, la gallega ha començat de zero i ha obert les portes a l'home que es va allunyar del seu costat. Kiko Matamoros tornava al plató de Carlota Corredera, reprenent així la relació perduda fa temps.

Carlota Corredera es reconcilia en directe

Mentre encara ressonen els rumors sobre la ruptura matrimonial entre Carlota Corredera i el seu marit, Carlos de la Maza, la gallega apostava per la reconciliació. Ho feia en directe al plató de 'Sálvame', avenint-se amb Kiko Matamoros.

Feia mesos que els dos no coincidien al programa després d'un enfrontament dur per la defensa de Rocío. El documental va ser l'origen del distanciament, però s'han mostrat partidaris a enterrar la destral de guerra.

L'11 de novembre, els espectadors van ser testimonis de la reconciliació entre presentadora i col·laborador. «Kiko i jo no coincidíem des del 3 d'agost», començava dient Carlota. «No hem coincidit no perquè hi hagi hagut vetos ni res, perquè hi ha gent que ha dit Kiko ha fet fora Carlota de 'Sálvame'», aclaria.

Foto de Carlota Corredera i Kiko Matamoros al plató de Sálvame
Carlota Corredera i Kiko Matamoros es reconcilien | Mediaset

Durant aquest temps, els dos decidien posar terra pel mig i evitar trobar-se fins que les aigües es calmessin. Sembla que així ha estat. «Kiko i jo hem tingut un període de reflexió, un cessament de la convivència temporal i estàvem tots dos a veure qui trucava a l'altre».

Abans de coincidir al plató, Kiko i Carlota han parlat en privat per aclarir les coses i decidir esborrar el passat. «Hem parlat i nosaltres posem el nostre comptador a zero, estarem aquí sense cap problema», explicava la presentadora.

 

Corredera té clar que no vol cap mena d'enfrontament amb Matamoros i el col·laborador opina el mateix. Això sí, Kiko va deixar clar que seguirà defensant i preservant allò que vol protegir.

L'origen del distanciament

L'estiu passat, Kiko va tornar a 'Sálvame' després de les vacances amb molta energia. Va carregar contra el programa i contra Carlota per la seva defensa fèrria de Rocío i el seu documental.

De fet, el col·laborador va assenyalar la gallega com a culpable de la poca audiència que estava registrant 'Sálvame' amb ella al capdavant. Les seves declaracions van fer reaccionar Carlota, que ràpidament es va defensar. «L'origen del seu enuig no soc jo, si Kiko té problemes a la vida, no és la meva responsabilitat», explicava.

«Jo no soc Rocío, no hi ha debat, no es qüestiona una víctima», va sentenciar Carlota. Aquesta rotunditat no va agradar gens al col·laborador, que va arribar a confessar el seu desig de no coincidir-hi.

Encara que durant la reconciliació la presentadora va afirmar que no hi havia hagut vetos, sí que existia una mena de pacte a l'equip. Un desig de no estar tots dos al mateix plató fins que se solucionessin els problemes. «Prefereixo no coincidir-hi fins que tinguem una conversa», afegia.

Carlota Corredera posa en risc l'apropament

Minuts després d'assegurar que posaven el comptador a zero, Carlota treia a la llum l'últim atac de Kiko al programa. El col·laborador assegurava que havia comès un delicte contra la seva intimitat i tornava a parlar sobre la baixa audiència del dia anterior.

Kiko Matamoros amb la mirada perduda, tocant-se amb la llengua la mandíbula superior
Kiko Matamoros va preferir no coincidir amb Carlota Corredera | GTRES

«Bé, però no cal atacar el programa», recriminava Carlota. «Vam començar amb les audiències, que l'última vegada que vaig ser-hi ja estàvem amb les audiències a voltes», li va recordar. «Dic que l'audiència no va ser la que jo esperava que tinguéssim amb els continguts que teníem», es va justificar Matamoros.

De moment, sembla que Carlota i Kiko han deixat enrere les seves diferències i estan disposats a oblidar el passat. Caldrà esperar, però, a veure què passa amb la segona part del documental.

EL VÍDEO DEL DIA: