Carlota Corredera amb un gran somriure

Carlota Corredera rep un últim avís després de patir el rebuig a la seva altra casa

Carlota Corredera no aconsegueix guanyar-se l'audiència

Carlota Corredera per fi ha tornat a Telecinco després d'emportar-se un nou revés professional amb el fracàs del programa ¿Quién es mi padre?.

No hi ha dubte que la seva ferma defensa a la docusèrie de Rociíto acabava passant factura a la presentadora. A més, entre els seus companys tampoc no s'ha guanyat la millor fama. «Aquesta dona és massa prepotent i dictadora», afirmen aquells que la coneixen de prop.

Cal remarcar que a Sálvame també s'han guanyat uns quants enemics. Des d'Antonio Montero fins a Kiko Matamoros, molts han manifestat que no volen tornar a coincidir amb ella al plató. Així, deixen clar que «amb poca gent s'entén bé».

Tanmateix, «des de La fábrica de la tele, la protegeixen i intenten donar-li oportunitats perquè torni per la porta gran a la televisió. Però tot és en va, acumula fracàs rere fracàs i no aixeca el cap», asseguren. A això es pot sumar que l'audiència no l'acaba de perdonar, cosa que té molt preocupats els alts directius.

Foto de Belén Esteban, María Patiño i Carlota Corredera.
Carlota Corredera té alguns enemics dins de Telecinco. | GTRES

De fet, les xifres després de posar-se al capdavant del Sálvame Mediaset no són gens encoratjadores. Roberto Leal arrasava completament amb un 20 % de quota de pantalla i més de dos milions d'espectadors, davant de l'escàs 8,8 % de Carlota. El Mediafest anota derrota rere derrota, cosa que no ha fet més que empitjorar amb el retorn de la gallega.

Tot i això, aquest no és l'únic fracàs a què s'ha d'enfrontar la cadena de Fuencarral, que aquest 2022 ha sigut el seu pitjor any pel que fa audiències.

Carlota Corredera s'emporta una nova decepció després de tornar a Telecinco

Cap programa o format sembla funcionar-li a Telecinco, fins i tot recorrent a grans cartes com ara La Isla de las tentaciones o Supervivientes

Ara que Paolo Vasile ha abandonat el vaixell, el nou director, Borja Prado, les ha d'enginyar per aconseguir salvar la seva cadena. De fet, fins i tot es planteja algun acomiadament immediat com el de Jorge Javier Vázquez o Pedro Piqueras.

Tot i això, el que posa en evidència encara més, si és possible, la brutal crisi de Telecinco és la seva comparació amb Cuatro. Encara amb la seva modesta audiència, ha arribat a superar la seva germana petita.

Imatge de Carlota Corredera posant a un 'photocall' ben sormient
Carlota Corredera està feliç per haver tornat a 'Sálvame'. | GTRES

És més, als passadissos de Mediaset, Carlota Corredera ja s'ha guanyat el malnom de 'desgraciada', ja que tots els projectes en què s'embarca, acaben fracassant. D'altra banda, a Telecinco també han decidit prendre una mesura dràstica per aconseguir salvar la seva imatge.

Rociíto s'havia convertit en la gran estrella de la cadena, fins i tot va formar part del càsting del Mediafest, la qual cosa, lluny de millorar les dades, les empitjorava. Just per això, han optat per desfer-se de la filla de La más grande de la manera menys subtil possible. 

Allunyar Carrasco de la pantalla petita aconseguia millorar les dades de les setmanes anteriors, però encara no és capaç de competir amb la seva eterna rival: Antena 3. L'estrena de la tercera temporada de El desafio va ser tot un èxit i, fins i tot, va millorar el començament de la segona edició. 

Així, la cadena de Fuencarral s'haurà d'escalfar el cap per recuperar el seu públic i treure's de sobre aquesta mala fama. La veritat és que després d'aquest revés fa temps que no veiem Jorge Javier Vázquez. La cadena eliminava completament el seu presentador estrella i l'han allunyat completament de tots els seus projectes. De fet, optaven per rescatar Carlota per substituir-lo, encara que, evidentment, sense èxit.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp