Julia Otero

Julia Otero té l'ajuda de Lolita Flores per fer el pas final

Julia Otero farà una cosa molt esperada en les pròximes hores

Julia Otero ha iniciat l'any realment feliç. Primer, perquè la revisió oncològica trimestral ha sortit bé. I segon, perquè avui farà un pas important i molt esperat pels seus fans.

En concret, aquesta nit tornarà a la televisió i ho farà amb un programa a La 1 anomenat Días de Tele. Es tracta d'un format en què es farà un repàs per algunes de les fites més importants de la història de la petita pantalla al nostre país. I en la seva estrena comptarà amb diversos convidats, entre els quals estarà la cantant i actriu Lolita.

Julia Otero, il·lusionada amb el seu retorn a la televisió

La periodista catalana feia una dècada que no tenia un format propi a la televisió i s'havia centrat a la ràdio. Tanmateix, això es trencarà aquesta nit, a partir de les 22:45, ja que estrenarà a TVE el seu nou programa.

Julia és una de les figures més importants de la història de la televisió a Espanya. Per aquest motiu, ningú millor que ella per conduir aquest format on s'analitzaran fites de l'esmentat mitjà. Ens estem referint a moments com les actuacions d'Uri Geller doblegant culleres i la de Chanel a Eurovisió, entre d'altres.

Això sí, Otero analitzarà aquests instants, que formen part ja de la nostra vida, revelant-ne curiositats, per exemple. I també recordarà alguns dels programes més importants, com el Grand Prix i Operación Triunfo. A això l'ajudaran col·laboradors de la talla de Carolina Iglesias, al capdavant del 'podcast' Estirando el chicle, i del periodista Pablo González.

Amb aquest nou projecte, la catalana està ben feliç per l'estrena d'avui i per la seva tornada a la televisió, com ha quedat palès a les seves xarxes socials. Així, ha anunciat el mateix indicant un desig: «Tant de bo us agradi!».

Julia Otero, encantada amb els seus primers convidats

L'exdona de Ramón Pellicer oferirà contingut variat als espectadors del programa. Per això, a més del que ja s'ha indicat, els permeti gaudir de música en directe i d'entrevistes a personatges molt coneguts.

Precisament en aquesta primera entrega comptarà amb la presència de la cantant Lolita i de l'actor Paco León. Sense oblidar que també tindrà a plató Juan Echanove i l'il·lusionista Adolfo Masyebra. Però això no és tot, doncs, de la mateixa manera, comptarà amb el presentador Arturo Valls.

Foto de Lolita Flores
Julia Otero tindrà com a convidada aquesta nit Lolita | Europa Press

Julia desitja captivar al públic i així fer que segueixi Días de Tele setmana rere setmana. Tot i això, caldrà esperar per veure si aconsegueix el seu propòsit. Encara que és innegable que hi ha molta expectació per tornar a veure-la al mitjà televisiu.

Els seus incondicionals ja han omplert les xarxes socials deixant de manifest que la veuran aquesta nit i fins i tot desitjant-li el millor. Per exemple, ho han fet amb missatges com «Enhorabona, a triomfar!», «Per fi, ha arribat el gran dia» o «Quina alegria. Amb tant de talent res pot sortir malament, èxit segur».

En aquesta mateixa línia hi ha també: «És un luxe escoltar-te a la ràdio i més encara tornar-te a veure a la tele», «Aquesta nit, clavat davant del televisor. No m'ho perdo» i «Per fi periodisme decent a la pública, hi serem. Molta sort».

Julia Otero al photocall dels premis Ondas
Julia Otero està rebent molts missatges d'ànim davant de l'estrena | GTRES

Sense oblidar tampoc: «Segur que és un èxit. El meu afecte, la meva admiració i el meu respecte», «Ai, la meva Julia, amb tu sempre» i «Segur que no defrauda. Molts èxits i llarga vida a aquest nou programa».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp