Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez

Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez, viu un moment desagradable

Begoña ha patit la pitjor cara dels seus 'haters'

Begoña Gómez, dona del president del Govern, Pedro Sánchez, ha estat la protagonista d'aquest inici d'any a les xarxes socials. Molts usuaris de Twitter s'han quedat sense paraules en veure un vídeo en què promociona un dels seus projectes a la Universidad Complutense de Madrid.

Ha estat un vídeo que s'ha fet viral al cap de pocs minuts de ser publicat per Begoña Gómez. I és que aquesta ha rebut moltes crítiques i ha generat tota mena de mems.

Durant els seus gairebé dos minuts de discurs promocional del màster que codirigeix a la universitat esmentada, pocs s'han quedat conformes. Estem parlant d'un programa el preu del qual ronda els 5500 euros.

Begoña Gómez ho passa malament a les xarxes socials

L' 'speech' que ha fet la dona del president del Govern donava a conèixer, a la seva manera, el 'Màster de Transformación Social Competitiva' de la UCM.

Begoña Gómez
Begoña Gómez l'ha feta bona | GTRES

La veritat és que més que donar a conèixer de què va realment aquest tipus d'estudis postuniversitaris, Begoña Gómez ha fet riure. I és que molts no entenen què vol dir l'empresària en aquest llarg vídeo on explica les bondats del màster.

En aquest document, la dona de Pedro Sánchez s'afanya a explicar en què consisteix el temari o de què tractaran els temes del programa de la Complutense. Però, només ha rebut crítiques i la primera versa sobre el fet que ha gravat aquest vídeo tapant el logotip del Màster que promociona.

Cal recordar que Begoña va estudiar màrqueting a ESIC a Madrid i també va fer un màster d'Administració d'Empreses. Tot i això, sembla que la manera de comunicar-se no ha estat la millor i així li ho han fet saber a les xarxes socials.

«Aprendràs a dissenyar i gestionar una estratègia d'impacte social i mediambiental integrada a l'estratègia de negoci de forma eficient i eficaç», comença el vídeo.

Begoña promociona un màster que és objecte de nombrosos 'mems'

Begoña ha prosseguit així el seu 'speech'. «Un màster on practiquem la generació d'impacte real, l'impacte que transcendeix la pròpia organització. Parlem d'una transformació activa al territori on s'actua, no de 'greenwashing', sí d'estratègia a mitjà i llarg termini», ha sostingut.

Begoña Gómez i Pedro Sánchez somrients en un photocall
La dona de Pedro Sánchez ha estat molt criticada | Europa Press

«Un màster on aprendràs d´un claustre d´experts a definir el propòsit, com contribuir des del negoci als objectius de desenvolupament sostenible. Aprendràs a dissenyar un quadre de comandament amb les mètriques que permeten mesurar l'impacte generat, així com la inversió en criteris ESG», ha assenyalat Begoña Gómez.

Alhora, Gómez ha volgut explicar a qui va dirigit aquest programa. «Qualsevol professional que vulgui treballar des de la perspectiva de l'impacte, sigui emprenent o intraemprenent dins d'una empresa», prosseguia el seu discurs estrany.

Finalment, ha revelat com s'impartiran les classes. «El pròxim febrer estrenem la modalitat semipresencial per adaptar-nos als teus temps. Unint els avantatges de la formació presencial amb un campus en línia on agrupem tots els recursos d'aprenentatge».

Pluja de crítiques al vídeo promocional del màster de Begoña Gómez

Les xarxes no han tingut cap inconvenient a carregar de la pitjor manera contra la dona del líder del PSOE i han estat molts els que han escrit missatges com aquests.

«Begoña Gómez dirigeix una càtedra sense ser catedràtica? Dos minuts parlant per no dir res...», «Fa 20 anys que em dedico al món de l'empresa i us juro que no he entès una paraula del que ha dit Begoña», deia un altre tuit.

«I després diuen que a la religió venem fum». «Begoña t'ensenya a comprar car i vendre barat, et ven una enciclopèdia o et fa un curs CCC», han estat altres crítiques cap a Gómez.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp