Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la reina Letícia

El polèmic gest de Letícia durant el funeral del germà de la reina Sofia

Letícia ha deixat bocabadats els presents

La reina Letícia ho ha tornat a fer. L'esposa del rei Felip VI sap que els focus sempre hi estan posats quan hi ha algun acte. Per això ha sorprès el gest que ha fet en la seva última aparició.

La mare de la princesa Elionor ha deixat bocabadat tothom amb la decisió que ha pres a Grècia. Just en aquest país dilluns van enterrar el germà de la reina Sofia, el darrer rei hel·lè, Constantí II.

Letícia sap que Sofia està enfonsada després de la mort

Gran part de la família reial s'ha desplaçat fins a Grècia per donar el darrer adeu a Constantí II. El germà de Sofia va morir fa uns dies i va deixar la sogra de Letícia completament trencada. Els darrers dies per a la família de Letícia no han estat fàcils. Especialment per a Sofia i Felip: la reina emèrita perdia Constantí, però el rei perdia el seu oncle.

És cert que no hi havia gaire relació entre les famílies a causa de la llunyania dels seus llocs de residència, Espanya i Grècia. Tot i això, Sofia i Constantí estaven molt units, tal com demostra el fet que ella viatgés fins al seu país natal per acompanyar Constantí en els seus últims dies. La salut del germà de l'emèrita va empitjorar a principis d'any i, finalment, va morir als 82 anys.

Imatge de la reina Sofia i Constantí de Grècia
La reina Sofia està desolada per la mort del seu germà. | GTRES

A la sogra de Letícia se la va poder veure abatuda després de la mort del seu estimat germà. Per aquest motiu, Felip i Letícia van decidir viatjar fins a Grècia per acompanyar Sofia en un dels moments més durs de la seva vida.

També es troba al país hel·lè Joan Carles I, que tenia molt bona relació amb el seu cunyat. Froilà, Victòria Federica i la infanta Elena tampoc no s'han volgut perdre el funeral del seu familiar.

El gest de Letícia que ningú no esperava

A l'estada de Letícia a Grècia, la reina ha sorprès tothom amb un gest del qual tots parlen. Vam poder veure la mare d'Elionor i Sofia agafada del braç de Marie Chantal, esposa de Pau de Grècia, el príncep hereu de Grècia i fill de Constantí.

Muntatge reina Letícia i Marie Chantal
Sembla que Letícia i Marie Chantal han deixat de ser enemigues. | Catalunya Diari

El gest és molt significatiu, ja que Marie Chantal i Letícia no han tingut mai una bona relació. De fet, alguna vegada l'esposa de Pau va criticar Letícia quan aquesta va discutir en públic amb Sofia.

Sembla que els mals moments que viuen les dues cases reials ha provocat un acostament entre aquestes enemigues, cosa que ha estat àmpliament comentada per la premsa que segueix l'actualitat de les monarquies europees.

Ara sembla que la mort de Constantí ha suposat una treva entre famílies. Podria ser també l'inici d'una relació millor entre les cases reials, unides per Sofia.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp