Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira

La petició que Milan va fer a la seva mare Shakira sobre la cançó: és surrealista

El fill de Shakira i Piqué, al punt de mira per l'última cosa que ha fet

Encara avui la cançó que va fer Shakira amb Bizarrap, en què carregava sense pietat contra la seva exparella, Gerard Piqué, continua sent el tema favorit de tots els programes de televisió. Sens dubte, tot sembla apuntar que aquest assumpte no s'arreglarà aviat, ja que cada vegada van sortint a la llum més detalls sobre aquesta història.

La polèmica que ha sorgit arran d'aquesta producció de la colombiana i l'argentí no només ha estat a Espanya, sinó que ha traspassat les fronteres. Així, doncs, ha passat amb un espai de televisió internacional, que també ha difós aquest escàndol.

Això sí, per si no hi hagués prou polèmica ja, el format va treure a la llum una dada que, sens dubte, ningú  s'esperava. És una informació que posa al punt de mira el fill gran de Shakira i Gerard Piqué, Milan .

Imatge de Shakira i Bizarrap anunciant la nova cançó
La cançó de Shakira amb Bizarrap ha estat una bomba | EUROPAPRESS

 

La veritat darrere de la cançó de Shakira

Va ser la setmana passada quan Shakira va revolucionar tot el panorama musical en el moment en què va llançar una cançó en col·laboració amb un dels artistes més exitosos ara mateix a la indústria.

En efecte, la colombiana va veure la gran oportunitat de llançar una cançó contra el seu ex de la mà de Bizarrap. Estava clar que la cantant sabia que, en col·laborar amb l'argentí, aconseguiria que el seu senzill fos tot un èxit. Per descomptat, no tenia res a perdre, sinó tot al contrari.

Tot i això, tal com s'ha assegurat des de Despierta América, un programa matutí de 'Univision', la idea de fer una cançó amb el músic no hauria estat idea de Shakira, sinó d'una altra persona.

«I mentre ella continua facturant i no plorant, ja se sap qui li va aconsellar que fes la cançó amb Bizarrap i ni s'imaginen qui va ser», començaven dient des del programa. «Es quedaran amb la boca oberta, en exclusiva els expliquem que es tracta ni més ni menys que del seu propi fill Milan».

Així és, el fill gran de Shakira i Piqué, que té 9 anys, va ser qui va voler que la seva mare treballés amb el productor. El motiu? És el següent:

«Resulta que és fanàtic de Bizarrap gràcies al seu èxit més recent Quédate del cantant Quevedo. Per això, el petit no va dubtar que col·laborés amb ell, la resta ja és història i això significa que clarament Milan sap què està passant», explicaven.

Per tant, sense pretendre-ho, com és evident, el fill gran de Shakira i Piqué hauria estat el causant que la seva mare donés el cop final a l'exfutbolista. El més segur és que Milan mai es va arribar a imaginar que una innocent col·laboració musical de la seva mare amb el productor faria esclatar la guerra entre els seus pares.

Imatge de Shakira amb els seus fills
El fill de Shakira i Gerard Piqué va incitar la seva mare a col·laborar amb l'argentí | GTRES

 

El dineral que s'ha embutxacat Shakira

Qui diria que la famosa frase de Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan es compliria al peu de la lletra. Si no, que li diguin a la mateixa Shakira, que no ha fet més que rebre i rebre diners per les tres cançons que va llançar criticant la seva exparella.

Te felicito, Monotonía i aquesta última cançó que ha fet amb Bizarrap, Sessions #53, han aconseguit ser tot un èxit. Un triomf que, per descomptat, es podrà veure reflectit perfectament al compte bancari de Shakira. I és que segons El Economista, la colombiana hauria guanyat un total de 34 milions d'euros per aquestes tres peces.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp