Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal explica què li ha passat al seu pare i en publica la foto

El cantant ja no amaga més la realitat del seu familiar

David Bisbal és, a més d'un cantant espanyol de fama internacional després de fer una sòlida carrera els últims 20 anys, un home molt familiar. Així mateix, sol fer gala dels valors familiars que li van inculcar des que era petit.

Per això, sempre que pot deixa alguna pinzellada a les seves xarxes socials de com és de vital per a la seva carrera que la seva família es mantingui unida. Així, cada vegada que torna a la seva Almeria natal li encanta estar amb aquells que li han donat tot l'afecte des que era una criatura.

Però, el que queda clar als seguidors del reconegut cantant andalús és que sempre que s'acosta pel sud d'Espanya s'ha de passar per Almeria. I ho fa per no oblidar les seves arrels i passar uns dies de festa al costat dels seus.

David Bisbal revela la realitat del seu pare

Tot i tenir una agenda molt atapeïda, David Bisbal sempre té lloc per tornar a la seva terra. I quan no hi pot ser, publica a les seves xarxes socials certes fotografies que denoten que el nucli familiar dels Bisbal Ferre està més unit que mai.

Fotomuntatge de David Bisbal i diversos signes d'una enquesta
L'exparticipant d'Operación Triunfo ha publicat una imatge molt emotiva a les xarxes socials | GTRES

Recordem que fa tan sols unes setmanes, el cantant ho donava tot pel seu pare i celebrava amb magnificència el seu 81 aniversari. Ara, de nou, ha tornat a posar de manifest la importància que té el seu pare José amb una imatge que ho diu tot.

I és que David Bisbal ha començat l'any publicant una fotografia en què apareixen, a més d'ell en un segon pla, el seu pare i el seu germà, José María. A tots dos els veiem fer una abraçada fraternal. Però a més a més, en una altra imatge del 'post', el cantant també surt abraçant al seu pare.

L'emotiva foto que omple d'orgull al cantant

José María, germà gran de Bisbal, hi està molt unit. I així es pot demostrar a la fotografia que s'ha omplert de 'likes' i comentaris que sens dubte han arrencat alguna llàgrima a l'artista andalús.

David Bisbal està de gira pels Estats Units
David Bisbal ha estat amb el seu pare i el seu germà a Almeria | GTRES

«Com m'agrada aquesta abraçada del meu germà i el meu pare. I és que la vida va d'abraçades, d'aquelles que s'uneixen per sempre. Quin dia més emocionant», escrivia al seu 'post' amb unes fotos que no fan més que demostrar que Bisbal s'emociona cada vegada que és a prop seu.

Moltes han estat les reaccions a aquesta publicació. Entre d'altres, no podia faltar la de Noemí Galera, una de les persones que bé coneix l'artista des que va saltar a la fama a Operación Triunfo.

Bisbal és un home molt familiar i en dona mostres

A més, artistes com  Manuel Carrasco han deixat la seva empremta a la publicació i altres famosos com Mónica Carrillo o el locutor Javi Nieves tampoc han volgut faltar. Tots han respost amb uns cors afectuosos que segur han reconfortat l'ex de Chenoa.

David Bisbal ha celebrat l'aniversari de la seva filla des de lluny
David Bisbal és un home molt familiar | GTRES

Aquestes són les imatges que als més de 4,6 milions de seguidors que suma a les seves xarxes, solen agradar-los més que mai. I sobretot, aquells naturals d'Almeria que li han seguit tota la seva trajectòria des de molt jove.

Però, per si no n'hi hagués prou, David ha aprofitat la seva visita a Espanya per, a més d'estar a Almeria, visitar el nord amb la seva dona Rosanna Zanetti i el seu fill petit Matteo.

A Bisbal se l'ha pogut veure a les xarxes socials a Sant Sebastià, on han passat una nit de Cap d'Any d'allò més especial. I sembla que els ha acompanyat el bon temps, cosa que s'ha vist a les imatges que ha publicat al seu compte d'Instagram.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp