Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isabel Preysler en un photocall.

L'advertència que Isabel Preysler va enviar a la filla de Vargas Llosa

Revelat el missatge que Isabel Preysler va enviar a la filla de Vargas Llosa enmig de la crisi amb l'escriptor

Encara avui segueixen sortint a la llum detalls sobre la que semblava ser una de les parelles indestructibles dins del món del cor. Així és, ens estem referint a Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, la relació dels quals semblava que anava vent en popa.

Això és, semblava, perquè a vista de tothom tot semblava apuntar que la parelleta estaven fets l'un per a l'altre. Tot i això, una crisi va acabar per provocar que tant l'escriptor com la 'socialité' posessin punt final al seu romanç de vuit anys.

Mesos abans que es produís aquesta ruptura, Isabel Preysler va tenir una conversa seriosa amb un membre clau de la família de la seva ara exparella. A qui? A la mateixa Morgana Vargas Llosa, filla del novel·lista.

Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'
Isabel Preysler va contactar amb la filla de la seva exparella per un motiu clar | Europa Press

El missatge que Isabel Preysler va enviar a la que va ser la seva fillastra

No hi ha cap dubte que a tots, per descomptat, els va sorprendre la notícia de la separació d'Isabel Preysler i Vargas Llosa, però n'hi va haver d'altres que no tant... I és que Morgana Vargas Llosa ja coneixia que la relació entre el seu pare i la 'socialité' no anava gaire bé que diguem.

Molts us preguntareu que la fotògrafa se'n va assabentar perquè el mateix escriptor li ho va fer saber. Doncs no, tot al contrari. Va ser la mateixa mare de Tamara Falcó qui va fer testimoni a la seva exfillastra de tot el que estava passant entre ella i Vargas Llosa el mes d'agost passat, quan estaven en plena crisi.

Concretament ho va fer a través d'un missatge clar que li va enviar durant la seva plena crisi amb el novel·lista. Li deia que el seu pare havia abandonat 'Villa Meona', l'habitatge d'Isabel en què tots dos convivien com a parella. També l'informava que el peruà s'havia traslladat totes les coses novament al pis que té al centre de Madrid.

Isabel Preysler hauria posat tot al corrent a Morgana no només perquè conegués el que estava passant, sinó també perquè estigués pendent del seu pare. Això demostra que la mare de Tamara almenys sí que tenia relació amb un dels fills del seu ex-xicot, ja que amb els altres dos, Álvaro i Gonzalo no tenia cap mena de contacte.

De fet, aquest últim, quan el seu pare i Isabel Preysler encara estaven junts, es negava a visitar 'Villa Meona', ja que no veia amb bons ulls la mare d'Ana Boyer. Tal com ell mateix va confessar recentment via Lecturas, «la relació de Mario amb Isabel era nefasta».

Només dies després del missatge que li va enviar Preysler a Morgana, Vargas Llosa va tornar l'habitatge que compartien com a parella, de manera que van continuar la seva relació. Un festeig que, com bé se sap, tenia data de caducitat: desembre del 2022, mes en què van trencar definitivament.

Imatge de Morgana Vargas Llosa
L'exfillastra d'Isabel Preysler sabia tots els detalls | Europa Press

Així és la desconeguda filla de Vargas Llosa

La veritat és que no resulta força estrany que Isabel Preysler acabés recorrent a Morgana Vargas Llosa. I és que la filla de l'escriptor és la seva debilitat. A més, va ser ella qui va aconseguir que els seus germans tornessin a tenir contacte amb el seu pare després de divorciar-se de la seva dona i la mare dels seus fills, Patricia Llosa.

Així mateix, pare i filla comparteixen una infinitat de gustos per tota mena de coses. Entre tots ells, senten el mateix amor per la cultura, però, Morgana, si escau, l'apassiona molt més la fotografia que les lletres, que és a la professió a què es dedica.

En tots aquests anys, la filla de Mario Vargas Llosa ha treballat com a fotoperiodista a diferents països. D'altra banda, també ha organitzat exposicions i els seus projectes han estat diverses vegades premiats.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp