Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlota Corredera amb un gran somriure

Tota la veritat sobre el divorci de Carlota Corredera

La realitat del divorci de Carlota Corredera i Carlos de la Maza

Carlota Corredera va pujar com l'escuma quan va arribar a 'Sálvame'. Se'n parlava a tota hora i tothom volia saber què feia, on era i quina era la seva família... No obstant això, quan la van apartar de 'Sálvame', poc s'ha tornat a parlar d'ella.

Tot i que hi ha un tema que sempre ha rondat al seu voltant i que ella va intentar desmentir-lo diverses vegades, els seus seguidors no n'estaven del tot segurs. Té a veure amb la seva parella, Carlos de la Maza, amb qui, moltes vegades, s'ha parlat de crisi i ruptura. Però què hi ha de cert en aquests rumors?

Qui és la parella de Carlota Corredera?

Carlota Corredera i el seu marit celebraran deu anys de casats. Però, com es van conèixer? A què es dedica el marit de Carlota Corredera?

Doncs bé, Carlos de la Maza també es dedica al món del periodisme i la comunicació. Fins l'any passat se sabia que ell treballava com a càmera a 'Sálvame'. Tot i això, després de l'acomiadament de Corredera del programa, es desconeix si segueix treballant allà.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera ha hagut de fer front a rumors sobre un divorci amb Carlos de la Maza més d'una vegada | GTRES

A més, segons publica Ok diario, tots dos es van conèixer a 'Sálvame'. Carlota Corredera era directora del programa i ell un càmera del mateix espai. I encara que tots dos, al principi, tenien reticències en compartir lloc de treball, finalment, el seu amor va traspassar aquesta barrera.

Perquè com diem, tots dos són recelosos de la seva intimitat i amb prou feines es coneixen dades de la seva vida privada. Tot i això, ella mai ha dubtat a desmentir possibles rumors quan li preguntaven pel seu marit a photocalls i esdeveniments. A més, la mateixa Carlota Corredera, de tant en tant, comparteix fotos de moments especials amb ell a Instagram.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Carlos de la Maza i la seva filla amb Carlota Corredera

Carlota Corredera té una filla amb Carlos de la Maza. La petita va néixer el 2015, només dos anys després del casament i li van posar 'Alba'. Fins ara, és l'única filla de Carlota Corredera, i ja té vuit anys.

Aquests anys tampoc no han estat fàcils per a Carlota Corredera, però sempre ha mostrat la seva millor cara i ha trobat el suport en la seva família. A més dels problemes amb la feina, Carlota ha perdut el seu pare a causa d'un càncer i el seu germà per un accident de trànsit.

Carlota Corredera, divorciada? La mentida que s'escampa

Paz Padilla va treure aquest mateix tema a 'Sálvame' l'any passat quan va parlar de les notícies enganyoses. «Hi ha moltes fake news com, per exemple, quan es va parlar del divorci de Carlota Corredera», va dir la còmica.

Fotomuntatge de Carlota Corredera i Carlos de la Maza.
Carlota Corredera sempre ha defensat el seu marit davant els rumors de divorci | CatalunyaDiari

No obstant això, Carlota Corredera va fer un pas endavant i al cap de pocs dies va sortir posant juntament amb el seu marit a la revista Semana. Així, van desmentir, per aquella vegada, la mentida de la seva «crisi matrimonial».

«Estic casada i ben casada», va dir Carlota en una altra ocasió a 'Sálvame', cansada d'haver de fer front a rumors i suposicions sobre el mateix tema una vegada i una altra.

A més, com ja dèiem, és una pregunta que moltes vegades li fan quan assisteix a esdeveniments o a photocalls. I la seva resposta sempre és la mateixa: segueix casada amb Carlos de la Maza i tots dos són molt feliços.