Primer pla de Paz Padilla mig somrient en un photocall.

Les audiències envien un seriós missatge a Paz Padilla: «No encaixa»

Les audiències ahir ho van confirmar a la presentadora

Les audiències ahir van ser molt clares amb Paz Padilla i 'Déjate querer'. El retrobament entre dos dels principals protagonistes de 'Los Serrano' va millorar les audiències del programa, encara que tampoc no van ser gaire bones.

Ahir els fans de la sèrie van estar d'enhorabona en presenciar les boniques paraules que li va enviar Alejo Sauras (Raúl) a Alexandra Jiménez (Àfrica). «Jo volia dir-te que des de l'última vegada que ens vam veure, li he estat donant moltes voltes. Que t'enyoro i que a mi m'agradaria que tu acceptessis plantejar-te, pensar la possibilitat, de tornar a entaular una relació amb mi», li va demanar Alejo.

Foto d'Alexandra Jiménez y Alejo Sauras a 'Déjate querer'
Alexandra Jiménez y Alejo Sauras es van retrobar a 'Déjate querer' després de molts anys sense veure's | Mediaset

Un missatge que l'audiència feia molt de temps que demanava, atès que la seva relació no havia acabat del tot bé. Però ahir, gràcies a 'Déjate querer', els fans de la sèrie van poder tancar un capítol més que havia quedat pendent.

Les audiències d'ahir donen la segona dada més alta d'aquesta edició a Paz Padilla

El programa va pujar en audiències en comparació al de la setmana passada. Així, 'Déjate querer' es va fer ahir amb la seva segona millor dada de la temporada. Tot i això, encara que és bo, la realitat és que segueix sent molt baixa: un 10,3%.

Amb aquesta dada també es va fer líder a la franja de prime time d'ahir. Tot i això, el cinema de La 1 també el va seguir força de prop amb un 10,1%, ja que es va emetre 'Larry Crowne, mai és tard' que va superar en espectadors el programa de Paz Padilla.

Foto de Paz Padilla a 'Déjate querer'
Paz Padilla dona el millor de si mateixa a 'Déjate querer', tot i que el públic no pensa el mateix | Telecinco

Així, 'Déjate querer' va aconseguir poc més d'un milió de persones, mentre que la pel·lícula la van visualitzar més d'un milió dues-centes mil cinquanta persones.

Aquestes dades continuen enviant el missatge clar que Telecinco no acaba de trobar la clau per a aquest programa. Com ja hem comentat en altres anàlisis, a la franja dels dissabtes en prime time no tenen més competència que la de diferents pel·lícules antigues. Pel·lícules que es poden veure en qualsevol moment en plataformes d'streaming i sense anuncis.

En la mateixa línia, a La 1, el va seguir La Cuatro amb l'emissió d''Objectiu: Londres' amb un 8,8%. I, ahir, Antena 3va quedar força lluny amb 'Estafadors de Wall Street', que només va aconseguir un 7,8%.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Les audiències d'ahir van enviar un avís clau a Paz Padilla: «Paz no encaixa en aquest programa...»

Són molts els espectadors que utilitzen Twitter a mesura que veuen el programa per comentar-lo. I aquesta va ser l'opinió d'una usuària ahir: «Paz no encaixa en aquest programa...».

Moltes altres opinions són similars i és que, de vegades, la comparen amb Toñi Moreno, que va ser l'encarregada de presentar la primera edició. Toñi s'emocionava molt amb les històries i intentava mostrar el seu costat més humà, costat que Paz Padilla també intenta, però no ho aconsegueix.

«Si us plau, algú pot aconsellar a Paz Padilla que faci unes classes de dicció», comentava un altre dels usuaris. Ja que no suportava «escoltar les puntades de peu que dona al diccionari».

El mateix usuari també va parlar de l'empatia de la presentadora. «Que en un programa com 'Déjate querer' la presentadora transmeti zero empatia és un dels motius de la seva poca audiència. Intentar ficar a Paz Padilla amb calçador és el que té...».