Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Nuria Marín

Nuria Marín envia un contundent missatge a Íñigo Onieva des de 'Socialité'

Nuria Marín planta cara a l'actitud d'Íñigo Onieva

Nuria Marín ha frenat l'actitud d'Íñigo Onieva en ple directe a Socialité. La periodista no donava crèdit a l'actitud del promès de Tamara Falcó amb la premsa, i per això ha aprofitat l'espai al seu programa per enviar-li un missatge contundent.

L'actitud d'Íñigo Onieva deixava molt a desitjar en la seva darrera aparició davant dels mitjans de comunicació. L'empresari s'enfrontava amb tots els reporters que li van preguntar sobre la seva vida i deixava clar que no pensava parlar.

Nuria Marín carrega contra Íñigo Onieva

Va ser durant la nit passada, quan els reporters van seguir la parella per poder captar unes declaracions, cosa a què Tamara i Íñigo ja haurien d'estar més que acostumats. Tot i això, l'empresari segueix sense portar gaire bé això de ser un personatge del cor que suscita interès.

El desacord entre Íñigo i la premsa ha estat recollit pel programa Socialité. Nuria Marín, que era l'encarregada de conduir l'espai, no ha dubtat a expressar el que sentia en veure l'actitud del promès de Tamara.

Fotomuntatge d'Íñigo Onieva i Nuria Marín
Nuria Marín carrega contra Íñigo Onieva per la seva actitud amb la premsa | ESPAÑA Diario

Nuria, sense titubejar, s'ha dirigit a la càmera i ha deixat anar un moc a Íñigo per la seva actitud tan poc conciliadora: «M'indigna tant veure aquests personatges del món del cor quan s'indignen perquè la premsa volen parlar amb ells», començava explicant la presentadora de Socialité.

Nuria, amb la cara molt seriosa, llançava una sèrie de preguntes de forma retòrica on deixava clar el missatge: «Farem que Íñigo s'ubiqui una miqueta. Preguntarem, qui són els que cobreixen els esdeveniments pels quals Tamara i tu cobreu per assistir-hi?», preguntava Nuria.

La presentadora seguia amb el discurs, on desarmava completament l'actitud d'Onieva: «Qui són els que recullen les declaracions de Tamara Falcó quan parla del vestit de núvia cobrat? La premsa», assegurava.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«La premsa és la que us està alimentant en aquest moment. De res, Íñigo. No hi ha més preguntes, senyoria», sentenciava Nuria.

D'aquesta manera, Nuria Marín parava els peus a Íñigo Onieva amb un missatge demolidor perquè intentés ser més coherent amb la seva actitud davant els mitjans.

Íñigo Onieva trenca el seu silenci a Socialité

Però això no ha quedat aquí, després de la reprimenda de Nuria, un dels reporters de Socialité aconseguia captar Íñigo en directe. Ara, l'empresari sí que responia a les preguntes del programa, encara que de manera molt concisa.

Primer pla d'Íñigo Onieva seriós
A Íñigo Onieva li interessa portar-se bé amb els mitjans | Europa Press

L'empresari ha intentat justificar la seva actuació durant la nit passada a causa de les hores que eren: «L'únic que he dit que no em gravin amb un focus a la cara a les dotze de la nit», ha assegurat el promès de Tamara Falcó. «El que em plantegeu és molt desagradable. Ara no tinc cap problema. Només tinc un focus davant i dues-centes persones», assegurava. Darrere d'aquestes paraules, el reporter de Socialité li preguntava si pensaven millorar la relació que mantenen amb la premsa.

Íñigo, de manera molt contundent, assegurava que «tot estava bé»: «Està bé. No hi ha hagut mai guerra», confirmava Onieva al reporter de Socialité.

La veritat és que tant a Íñigo com a Tamara els interessa portar-se molt bé amb la premsa. És més que probable que l'exclusiva del casament sigui publicada a la seva revista de cap, Hola!. Per això aquest canvi d'actitud vindria motivat per diversos interessos econòmics.