Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Isabel Preysler

Isabel Preysler ja és plenament conscient que ha de canviar per no perdre-ho tot

La imatge d'Isabel Preysler és al punt de mira

Tothom sap que Isabel Preysler és una dona que té molta cura de la seva imatge, tant la personal com la pública. Tot i això, la seva vida ha estat marcada per les polèmiques en els últims temps. La seva ruptura amb Mario Vargas Llosa pot ser que passi factura a 'La reina de cors'.

Tot i que Isabel sempre ha intentat que la seva vida pública no interfereixi en la privada, els últims mesos això ha estat una tasca difícil d'aconseguir. Les noves informacions revelades per experts en imatge pública asseguren que Isabel Preysler haurà de canviar el rumb que està prenent la imatge mediàtica, si no vol perdre la seva reputació.

Isabel Preysler entén que alguna cosa ha de canviar

Pocs personatges públics d'aquest país tenen tanta cura de la imatge pública davant dels mitjans de comunicació. Isabel Preysler és una experta quant a protocol i saber estar. Cada aparició pública de la mare de Tamara Falcó està cuidada al mil·límetre.

A Isabel no se li escapa cap detall. A més, les seves declaracions sempre són exclusives de la seva revista preferida, Hola

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, en els últims temps, la imatge d'Isabel Preysler s'ha vist més esquitxada que mai per totes les polèmiques, tan seves com les de la seva filla, Tamara Falcó. Els darrers mesos han estat molt convulsos per a la socialité. El seu nom ha acaparat els titulars més sensacionalistes i polèmics dels darrers temps. I, com es podia esperar, això ha tingut efectes negatius sobre la imatge que projecta. Però això no ho diem només nosaltres, també els experts en imatge.

Vanitatis ha contactat amb un grup d'experts en imatge i màrqueting que revelen que la imatge que projecta Isabel ha caigut en picat. La consultoria Personality Media ha emès el seu judici sobre com s'ha vist afectada la imatge de 'La reina de cors'. «Ha tingut pujades i baixades al llarg d'aquest temps, es veu una petita caiguda del maig al novembre, que es reafirma amb la seva dada més baixa ara al març», afirma l'expert.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
La ruptura d'Isabel Preysler i Mario Vargas ha afectat la imatge de la socialité | Catalunya Diari

Després de la ruptura amb Mario Vargas Llosa, Isabel recorria a ¡Hola! per explicar la situació. Però aquest moviment va desfermar tota una voràgine mediàtica que la va enfonsar de ple. A Isabel li ha costat molt mantenir durant dècades aquesta imatge intacta, cuidada i estudiada.

«Estem parlant de la socialité que ha fet història a Espanya i que possiblement, estigui entre les cinc més importants d'Europa», asseguren. «Isabel fa més de 30 anys que és a primera línia de foc del món mediàtic, no és un tema menor», aclareix una de les expertes per a Vanitatis.

El judici emès per la publicació és clar. Isabel ha de canviar la trajectòria que està prenent la seva imatge abans de perdre la reputació que tant li va costar de construir.

La solució que ha de prendre Isabel Preysler

Aquest comitè d'experts té clara una de les solucions que Preysler hauria de prendre: la proximitat. La imatge freda i diferent ja no es porta. Isabel ha d'acostar-se més al públic i intentar canviar la seva imatge. Per això, les xarxes socials són una gran eina.

Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'
Isabel Preysler es resisteix a obrir-se perfils a les xarxes socials | Europa Press

Isabel Preysler es nega en absolut a obrir-se un perfil a Instagram o Twitter. Tot i això, un perfil cuidat i proper podria ajudar-la a tornar a pujar els esglaons que ha perdut en els seu estatus. Estarà Isabel Preysler disposada a convertir-se en una influencer per tal de no perdre el tron a l'esfera pública?