Primer pla d'Iñaki Urdangarin.

Iñaki Urdangarin assumeix que el moment li ha arribat: «Necessita treballar»

Iñaki Urdangarin necessita sentir-se realitzat

Les últimes setmanes, Iñaki Urdangarin ha estat en boca de tots. La revista Lecturas publicava en exclusiva que l'exduc de Palma estava rebent una pensió vitalícia per part de la seva encara dona, la infanta Cristina. Tot i això, les noves informacions apunten que la situació que travessa Iñaki Urdangarin és més complicada del que la pinten.

Des que Iñaki Urdangarin va sortir de la presó, l'exjugador d'handbol no ha tornat a treballar. Això estaria suposant un gran maldecap per a ell, de manera que Urdangarin ha assumit que necessita treballar i sentir-se útil. El seu advocat ha concedit unes declaracions molt reveladores on es reflecteix l'angoixant situació que viu.

Iñaki Urdangarin ja no pot més

L'exduc de Palma no trigava a refer la seva vida sentimental. Després d'uns anys marcats per l'escàndol i la polèmica, Iñaki es refugiava a Ainhoa Armentia. Hi trobava el lloc segur on posar una mica d'ordre a la seva complicada vida.

Iñaki tornava a instal·lar-se a Vitòria, concretament a casa de la seva mare. Al País Basc, l'exesportista aconseguia tornar a lligar la seva vida i apostar fort per la seva relació amb Ainhoa Armentia. Però hi ha alguna cosa que se segueix resistint a Iñaki des que va començar a reubicar la seva vida: la feina.

Des que va sortir de la presó, no se li ha conegut una nova feina que el mantingui ocupat i li reporti ingressos. L'advocat d'Urdangarin, Mario Pascual Vives, concedia unes declaracions on parlava sobre aquest front que té obert.

«Necessita treballar i girar full», assegura el lletrat. Les intencions d'Iñaki són clares, necessiten un lloc de treball perquè la seva vida prengui un altre rumb. «Ell vol fer una vida el més normal possible. El que més el preocupa ara mateix és trobar una feina. Ell està capacitat, preparat i en condicions de poder-ho fer», assegura l'advocat.

Però, després de tants anys desvinculat de la vida professional, la pregunta que ens ve a tots al capdavant és: de què podria treballar l'encara marit de Cristina de Borbó? Mario Pascual ha donat una mica de llum sobre aquest aspecte i sobre les funcions per a les quals estaria capacitat.

Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.
Iñaki Urdangarin necessita fer un canvi a la seva vida laboral | GTRES

«Podria trobar un lloc laboral relacionat amb el món de l'esport», assegurava. I és que malgrat totes les polèmiques que han enterbolit la seva imatge, cal destacar la importància de la seva figura al món de l'esport.

Iñaki Urdangarin va aconseguir collir-se un bon llegat com a jugador d'handbol al club Barcelona de la selecció espanyola. Segons l'advocat d'Urdangarin, aquest podria ser un bon filó per a ell, on podria restablir la vida laboral: «Potser com a membre de l'equip tècnic d'alguna entitat», assegura.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El divorci serà decisiu per a la vida d'Iñaki Urdangarin

Encara hi ha una data decisiva per a Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, quan el matrimoni signi els papers del divorci tot canviarà. Encara costa de creure que això no s'hagi produït; no obstant això, la raó és de pes. Fins que la filla petita del matrimoni, Irene Urdangarin, no compleixi la majoria d'edat, no es podrà produir.

Fotomuntatge de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin
El divorci entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina està més a prop que mai | Catalunya Diari

Irene compleix els divuit el proper 5 de juny, de manera que la firma estaria a prop. Quan Iñaki i Cristina signin, tot canviarà. La filla de l'emèrit i l'exesportista separaran els seus camins en tots els àmbits.