Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina Letícia mig somrient.

Al descobert els plans de Letícia que confirmen els pitjors presagis

L'agenda de la reina Letícia revela una cosa molt significativa

Les noves informacions revelades per diversos mitjans de comunicació desvelarien els plans de la reina Letícia pel que fa a la seva agenda oficial. Segons hem pogut conèixer, els plans de la reina d'Espanya necessiten cada cop menys de la presència de Felip VI. Això podria confirmar els pitjors presagis sobre els quals s'ha especulat tant: el distanciament entre tots dos és real.

En els darrers temps hem pogut veure una Letícia molt més expressiva i desinhibida en els esdeveniments a què ha acudit. En la majoria, la reina Letícia optava per anar-hi sola, sense companyia del seu marit. Això ha aixecat molts rumors i especulacions que no han parat de créixer.

La reina Letícia gaudeix dels seus plans sola

La reina gaudeix molt de totes les tasques que involucren la seva atapeïda agenda social. Ella sap que la seva imatge sempre es mira amb lupa des de fa anys, i per això cada aparició pública aixeca una infinitat de comentaris, tant negatius com positius.

Però hi ha un detall que ha cridat molt l'atenció als mitjans de comunicació: en les últimes aparicions públiques, Letícia hi ha anat sola, ni rastre de Felip VI. Però això no és tot, del que també ens hem adonat és que la seva actitud ha canviat.

Imatge de Letícia a Madrid
Letícia sol acudir als esdeveniments sola, sense l'acompanyament de Felip VI | GTRES

Letícia es mostra de manera molt més desinhibida i més atenta amb els ciutadans del carrer que la saluden. Ja queda lluny aquesta rigidesa expressiva i les seves respostes curtes i concises. Sense anar més lluny, fa uns mesos, Letícia no dubtava a abraçar una ciutadana que li demanava una abraçada i una foto.

El moment va ser recollit per diversos reporters, i la seva actitud va ser molt sorprenent i ben vista pel públic. L'agenda de Letícia és plena, molt plena, i els seus compromisos són interminables. Crida l'atenció que, cada cop més, la figura del seu marit és menys present i és ella qui atén els esdeveniments.

La gran agenda social de la reina Letícia

Però no tot serà complir obligacions de reina. Letícia sempre troba un lloc per gaudir d'una tarda de lleure, sortides, cinema o concerts en companyia de les seves filles. Podem afirmar, sens dubte, que la seva agenda de lleure és atapeïda com l'oficial.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

La reina Letícia és una gran apassionada de la música, estima els concerts, i no dubta a donar-ho tot amb Elionor i Sofia. Els mitjans les van poder captar a les tres al concert de Harry Styles o Rosalía. De nou, en cap es veia Felip VI.

Letícia també sap cuidar les seves amistats, per la qual cosa sempre treu un lloc per retrobar-se amb les seves antigues companyes de professió. La reina d'Espanya manté una relació fantàstica amb periodistes com Sonsoles Ónega , Mar Peiteado o Almudena Bermejo.

Imatge del rei Felip i Letícia a Angola
La reina Letícia també troba lloc per a l'oci | EUROPA PRESS

D'altra banda, l'agenda social del rei és molt més hermètica. Tot i això, entre la professió, és conegut que Felip VI és un gran apassionat del cinema, sobretot de l'independent. Les principals sortides d'oci es basen en gaudir d'una bona pel·lícula de suspens. Això sí, sempre en VOS.

Però també queda espai per a la vida matrimonial, és clar. Encara que l'agenda de Letícia i Felip estigui més distanciada que mai, als reis també els agrada passar temps junts. Un dels plans preferits del matrimoni és gaudir d'algunes de les tavernes més emblemàtiques de Madrid.