Imatge de Carlota Corredera

Carlota Corredera veu com una altra continua les seves passes i marxa de Telecinco

Carlota Corredera està pendent de rebre ofertes

Carlota Corredera no és l'única presentadora de Telecinco que s'ha quedat sense feina. La viguesa ha comprovat com una companya seguirà els seus mateixos passos. Acaba d'anunciar que deixa el format en què havia estat els últims anys.

Es tracta de Lara Álvarez, que ha comunicat la seva intenció de posar punt final a la seva etapa a Supervivientes. Han estat unes quantes temporades molt intenses que li exigien molt, sobretot estar molt de temps fora de casa i allunyada dels seus.

Carlota Corredera es troba en una situació una mica diferent de la de l'asturiana. Lara ja hauria traslladat fa temps a la direcció de la cadena la seva intenció d'apartar-se del 'reality'. Considerava que era moment d'assumir altres reptes dins del grup audiovisual.

Està molt valorada pels seus superiors, tot i que de moment no li han confiat cap programa en solitari. Ella té la seguretat que encaixaria en qualsevol format, però no comparteixen aquesta teoria a Fuencarral. De totes maneres, Lara ho tindrà molt més senzill que la gallega per trobar-hi una oportunitat.

La de Gijón assegura en una entrevista a Lecturas que «em toca descansar». Té previst reunir-se per Nadal amb «la meva família a casa». A més, «ve el meu germà, a qui fa un munt que no veig i és el que em ve de gust».

Carlota Corredera presentant ¿Quien es mi padre?
Carlota Corredera està pendent de nous projectes | Telecinco

Sempre s'ha declarat una persona molt casolana i familiar. Per tant, això de passar llargues temporades fora de casa li suposa tot un sacrifici. Però, a més, acaba de travessar un moment especialment delicat.

Els compromisos professionals l'han obligat a romandre fora de Madrid set mesos gairebé seguits. Entre Supervivientes i Pesadilla en el Paraíso amb prou feines ha tingut temps per dedicar-ho als seus. Per això, ha pres la decisió d'apartar-se del 'reality'.

Carlota Corredera, sense feina

Carlota Corredera es troba sense programa de cara a l'any que ve. Però, ja està descartada per reemplaçar Lara Álvarez. La mateixa cadena ja ha confirmat qui serà la seva substituta.

La presentadora del 'reality' explica que «estic molt agraïda per la feina que he tingut. Però fa que també tingui ganes de casa, de la mare, de Bosco, dels meus gossos...».

És conscient que comença una nova vida per a ella. Entén que ja ha complert un cicle al capdavant de Supervivientes i que està capacitada per assumir noves tasques dins de la casa. De totes maneres, encara té contracte amb Mediaset i la seva intenció és complir-lo.

A Telecinco han trigat molt poc temps a cobrir el buit. La persona triada és Laura Madrueño, coneguda per tots per ser la noia del temps a la cadena. Tindrà molt complicat fer oblidar l'asturiana.

Carlota Corredera desitja una altra oportunitat

Carlota Corredera roman molt atenta als possibles canvis que es duguin a terme dins de la cadena. Sap que així se li podrien obrir més portes. Però, tampoc creuen que encaixi en qualsevol tipus de format.

Després de sortir de Sálvame a començaments d'any li havien promès que li confiarien uns quants projectes. Però, va estar uns quants mesos a l'atur sense tenir notícies dels directius de Mediaset.

Primer pla de Lara Álvarez posant a un 'photocall'
Lara Álvarez ja té substituta i no serà Carlota Corredera | Europa Press

Finalment li van confiar el programa de ¿Quién és mi padre?, una producció setmanal que amb prou feines va durar un mes i mig. Va començar amb molta força, però amb el pas de les setmanes va anar perdent la confiança dels espectadors fins al punt que gairebé no van arribar ni a emetre's els lliuraments pactats.

Carlota Corredera espera tenir més sort l'any que ve. De moment, ella no sembla gaire preocupada amb el seu futur professional. Fa uns dies se la va poder veure gaudint del bon temps de Canàries.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp