Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlota Prado en un plató de televisió

«Soc Carlota, la noia de qui van abusar a 'Gran Hermano': avui al·lucinaran»

Carlota Prado trenca el seu silenci i explica la veritable raó de per què no va anar als jutjats

Carlota Prado no va anar dimarts passat als jutjats per la presumpta violació que va patir durant la seva participació a Gran Hermano Revolution. A la banqueta dels acusats s'hi asseia José María López, el jove que, suposadament, va abusar de Carlota aprofitant que estava adormida.

Es tracta de l'escàndol més gran mai vist que podria posar en seriosos problemes la productora Zeppelin i Mediaset. De fet, la víctima també té planejat demanar-los pel que ha passat.

Tot i això, l'exgran germana no ha comparegut davant els jutjats a causa de «problemes psiquiàtrics», i el judici va haver de ser suspès. El que sí que va fer va ser pronunciar-se mitjançant les seves xarxes socials on va comentar el que va passar i va llançar unes serioses acusacions.

Carlota Prado acusa familiars d'impedir-li anar a Madrid

Fa molt de temps que l'exconcursant de Gran Hermano no es troba bé. El que va passar el 2017 va marcar un abans i un després a la seva vida, i n'ha patit les conseqüències. Fa anys que lluita per fer justícia i aquell dia va arribar el 8 de febrer.

Una data marcada al seu calendari on finalment se celebraria el judici pels presumptes abusos sexuals dels quals va ser víctima a Guadalix. Tot i això, la jove no va ser capaç d'anar a Madrid, la raó la va explicar el seu advocat al·ludint a «problemes psiquiàtrics greus».

Carlota Prado a la seva història d'instagram
Carlota Prado acusa els seus familiars d'impedir-li anar al judici | Instagram

Això no li va impedir explicar la seva versió mitjançant unes 'stories' una mica inquietants publicades a Instagram. Carlota explica per què no va anar a Madrid i acusa familiars seus de fer tot el que és possible perquè no fos al judici.

«Soc Carlota, soc la noia a qui van violar i van torturar a Gran Hermano Revolution, el 2017», comença dient. «Avui al·lucinaran», afegeix en to amenaçador, disposada a revelar tota la veritat de la seva absència.

Tot seguit, Prado assegura que, si no ha anat a Madrid, és per culpa de la seva família. «Aquesta gent el que no sap és que certs familiars meus propers han fet tot el possible perquè jo no arribés ahir a Madrid», confessa. «I em queden 20 euros a la butxaca», afegeix.

Carlota Prado: «Vaig trucar a Mediaset»

Segons va explicar el seu advocat, va ser la mare de la jove la que li va trucar per informar-lo que no podia anar a Madrid. Presentava greus problemes de salut mental que li impossibilitaven fer acte de presència. El mateix lletrat va confessar haver rebut missatges incoherents moments abans.

«A l'una menys 3 minuts enviaré tot el que vaig escriure ahir, cada trucada de telèfon que vaig fer», explica Carlota. Pel que sembla, ella va fer tot el possible per arribar, però algú els ho va impedir i està disposada a desemmascarar els culpables.

Carlota Prado fumant-se un puro
Carlota Prado va explicar els seus problemes mentals a una entrevista | TheShow DDT (YouTube)

«D'aquí poc més notícies de per què no vaig arribar ahir a Madrid, però vaig intentar arribar. 18 trucades, correus, vaig trucar fins i tot a Mediaset», explica. La veritat és que els vídeos de la jove són molt impactants i demostren que no ho està gestionant gens bé.

A la vista que va tenir lloc abans de procediment judicial, l'advocat de Prado va assegurar que la seva clienta no estava bé. De fet, el mes de desembre passat va haver de ser internada pels problemes psicològics que arrossega des de fa temps.

Després del dimarts passat, la jutgessa ha determinat que la jove sigui examinada per un facultatiu forense per determinar si pot declarar. Serà aquest qui aclareixi si Carlota es troba en condicions de seguir endavant amb el judici contra Josep Maria.

De moment, tot està suspès en espera de l'informe forense i veurem què ha de dir la jove els pròxims dies.