Foto oficial de la Reina Letícia

Carme Chaparro declara la 'guerra' a Letícia compartint una fotografia sorprenent

La periodista ha arrasat a les xarxes socials amb aquesta instantània

Un dels rostres més coneguts de la televisió al nostre país és la periodista i escriptora Carme Chaparro, que aquest any ha patit molt personalment. Una professional dels mitjans que no només ha estat al capdavant dels informatius sinó també de programes com ara 'Cuatro al día' o 'Mujeres al poder'.

Avui no és notícia pel seu treball, sinó per una fotografia que ha compartit en xarxes socials. Es tracta d'una imatge de fa anys en la qual apareix al costat d'altres dones molt importants de la petita pantallai, entre aquestes, es troba fins i tot l'actual reina Letícia. Com no podia ser d'altra manera, aquesta instantània, ha generat un gran enrenou.

La vella foto que ha cobrat actualitat

La imatge de la qual ara es parla era la portada del Suplement de Televisió del diari 'ABC' i la seva data és del 27 de juny al 3 de juliol de 2003, titulant-la com «Primera Plana». Això sí, després diu així: «Paloma Ferre, Letícia Ortiz, Carme Chaparro i Susanna Griso presten els seus rostres en l'actualitat més candent des de les càmeres de Telemadrid, TVE, Telecinco i Antena 3 respectivament».

I és que en aquest moment les quatre periodistes eren les que se situaven al capdavant dels informatius de les esmentades cadenes. Periodistes que apareixen en un posat molt natural i somrient, especialment l'actual reina d'Espanya i Carme Chaparro, que estan juntes i mantenen un riure gairebé contagiós.

Aquesta publicació, com hem esmentat, Chaparro l'ha compartit al seu compte d'Instagram amb el següent comentari: «El que acabo de trobar ordenant els papers. Te'n recordes Susanna Griso?».

Una pregunta aquesta que ràpidament ha estat contestada per l'actual presentadora  d'Espejo Público' a Antena 3. En concret, li ha dit: «Síííí, crec recordar que era un reportatge de 'joves promeses'. Per llavors la relació era secreta (en al·lusió a Letícia), però no va trigar a fer-se públic».

Les reaccions del públic davant la singular fotografia

Com han canviat les periodistes físicament en aquests 17 anys i, de manera especial, com és la nova vida d'Ortiz són alguns dels aspectes que sorprenen d'aquesta foto. I davant aquests no han pogut evitar reaccionar els internautes.

Així, aquesta publicació ha aconseguit més de 7.000 'm'agrada' i una llarga llista de missatges de tota mena. No obstant això, prevalen els que comenten com estan ara les seves protagonistes i fins on han arribat, i mostra d'aquests són alguns com ara:

  • «Són quatre dones que han arribat molt alt. Hauríem de sentir-nos orgulloses».
  • «Totes heu millorat amb els anys... com el bon vi».
  • «Que boniques les quatre. Dones treballadores, sense cap dubte».

No obstant això, hi ha qui no ha dubtat a aprofitar aquesta foto per criticar la reina Letícia per diferents motius. Exemples són aquests missatges:

  • «N'hi ha una que, avui dia, sembla de plàstic».
  • «Aquest reportatge va ser una presentació blanca i edulcorada de Letícia entre Susanna i tu que, tot i ser de la mateixa generació, teníeu més presència i éreu més conegudes que ella. I, en el fons, seguiu tenint molta més veu davant una reina poc submisa, però que no pot expressar la realitat».
  • «Collons, no és la mateixa. Massa operació li hem pagat!».
  • «Mare meva, ara està rígida com la sota de bastos».

Així mateix, a més de ciutadans del carrer, també han reaccionat famosos del nostre país a aquesta imatge. Aquest seria el cas de les actrius Aurora Carbonell i Paula Echevarría, qui aquesta última ha escrit: «Quina relíquia!», el que ha fet reaccionar a Carme Chaparro que li ha contestat amb uns 'emojis' rient.