La periodista Carme Chaparro en primer pla somrient amb una camisa de flors

Carme Chaparro, indignada pel que li ha passat a l'AVE: «Sense paraules»

Carme Chaparro es mostra molesta pel que ha presenciat aquest cap de setmana mentre viatjava al tren

Carme Chaparro publicava al seu compte de Twitter la imatge d'un esdeveniment que l'ha deixat sense paraules. L'escena que va haver de presenciar la va deixar bastant indignada, fins al punt que va decidir compartir-ho amb els seus seguidors.

Els viatges en transport col·lectiu solen ser una incògnita constant per a tothom. Els dubtes sobre si el viatge serà o no tranquil, desperta ansietat només de pensar-ho. 

Això es veu accentuat si el trajecte és més llarg, de manera que compartir seient o habitacle amb persones escandaloses o incíviques es converteix en un exercici de paciència sobrehumà.

Tots hem tingut un viatge que s'ha fet insuportable. Nadons plorant, un grup de persones cridant o, fins i tot, olors que és millor no respirar. Sens dubte, un dels personatges públics que s'ha vist embolicada en diversos altercats similars ha estat Carme Chaparro.

Carme Chaparro, una viatgera cívica i responsable

La presentadora actual de 'Todo es mentira', al costat de Marta Flich, ha estat testimoni de diversos successos incòmodes durant els seus viatges amb tren. L'últim, aquest mateix cap de setmana, l'ha deixat indignada i va decidir compartir-ho amb els seus seguidors per denunciar aquests comportaments.

Chaparro s'ha mostrat sempre com una persona cívica i reivindicativa. Des del seu posicionament per la veritat fins a la lluita i conquesta de drets de les persones i minories.

No és la primera vegada en què denuncia un fet que pertorba la tranquil·litat dels viatgers. Fa tan sols un any va denunciar, a través de Yahoo, una desagradable escena que la va indignar.

Carme va publicar una columna a l'esmentada xarxa en què va relatar l'experiència molesta de la qual va ser testimoni en un dels seus viatges. Va informar sobre un grup de 15 joves sense mascareta que havien pujat al mateix vagó en el qual es trobava ella.

«Cap d'ells portava posada la màscara. Bé, la portaven, però al coll. Així que, per al cas, com si res» va denunciar Carme Chaparro a la seva columna.

Va comentar que, a més de ser uns companys de viatge bastant molestos, suposaven un perill per a ella i la resta de passatgers. Va arribar a titllar-los de bombes de rellotgeria errants en la seva columna.

«Van començar a parlar a crits, a tirar papers per terra —que el reculli la que neteja» va retreure a través de la publicació. A m´s, va afirmar no poder fer res en estar en minoria i sentir por de les represàlies.

Carme indignada per un viatger molest a l'AVE

Un cop més, la periodista ha presenciat el difícil que és per a algunes persones respectar les normes de comportament. Es trobava viatjant en un tren quan va presenciar com un viatger va col·locar els seus peus descalços sobre el reposabraços del seient.

Chaparro es va mostrar indignada a les xarxes amb l'actitud d'aquest home que tenia davant seu. No només perquè és reprotxable, sinó que, a més, estava envaint l'espai del seient davanter.

Com és habitual en ella, va recórrer a l'humor comentant al costat de la seva publicació «avui a bruts a l'AVE...».

[Tweet] 1423691847835267078 [/ tweet]

Una hora després de la seva primera publicació al respecte, va decidir compartir una nova imatge emprant com a títol de la mateixa: «És que no hi ha paraules».

[Tweet] 1423710267578388481 [/ tweet]

Lluny de canviar de posició, l'home es va acomodar més despertant una major sorpresa a la salamantina. A la segona imatge es pot intuir que el passatger en qüestió es troba còmode i, fins i tot, es podria afirmar que adormit.

Carme Chaparro no ha ofert nova informació al respecte, però del que estem segurs és que no serà l'última vegada que s'enfronti a aquest tipus de situacions.